Esteettinen sairaanhoitaja

Esteettisen hoitajan vastaanotolta löytyy laaja valikoima erilaisia ihon kevythoitoja, joiden tavoite on raikastaa ulkonäköä sekä parantaa ihon kuntoa tehden siitä helppohoitoisen. Hoitoja tarjoaa kokenut plastiikkakirurginen sairaanhoitaja Hannamari Dietz, jonka vastaanotolta saat konsultaatiota myös plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin liittyen.
Varaa aika esteettiselle sairaanhoitajalle >

 

Dermapen-mikroneulaus ja mesoterapia

Mikroneulaus on tehokas tapa ihon kunnon kohentamiseen ja se soveltuu mm. ikääntyvän ihon kiinteytykseen sekä arpien pehmentämiseen. Hoidossa ihoon tehdään mikroskooppisen pieniä reikiä ja niiden aiheuttama mikrotrauma käynnistää ihon oman korjausreaktion. Iho ikään kuin ylikorjaa mikroskooppista reikää, minkä ansiosta ihon kunto kohenee.

Mikroneulaukseen yhdistetään tyypillisesti mesoterapiaa, jossa ihoon imeytetään hoitavia aineita. Mikroneulaus lisää ihon läpäisevyyttä tilapäisesti ja hoitavat aineet imeytyvät tehokkaasti.

PRP-hoito

Mikroneulaukseen voidaan yhdistää myös PRP-hoito, jossa ihoon imeytetään kehon omia kasvutekijöitä. PRP tulee sanoista Platelet-Rich Plasma. Hoidossa kasvutekijää erotetaan potilaan verestä ja rikastetaan, minkä jälkeen sitä levitetään neulauksen yhteydessä ihoon. Hoidolla on ihoa nuorentava vaikutus.

Juvaderm Volite -syväkosteutus

Syväkosteutushoidolla saadaan yhdellä kertaa pitkäaikainen, jopa 9kk kestävä kosteuttava vaikutus iholle. Hoito tekee ihosta helppohoitoisemman ja raikastaa sen ulkonäköä.

Jessner -kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta on tehokas hoito ihon juonteisiin ja ryppyihin. Kuorintojen avulla voidaan hoitaa myös valovaurioita, hyperpigmentaatiota, aknearpia, ihon värivirheitä sekä melasmaa.

Plastiikkakirurginen konsultaatio

Hannamari on työskennellyt pitkään esteettisten toimenpiteiden ja hoitojen parissa. Hänen vastaanotoltaan saat asiantuntevaa apua myös plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin ja plastiikkakirurgin palveluihin liittyen.

Ohjeet ajanvaraukseen:

  • Varaathan Dermapen-hoitoihin kaksi peräkkäistä aikaa. 
  • Konsultaatiovastaanotto 30min.
  • Hoitoon tullessa kasvojen alueella ei saa olla aktiivista huuliherpesrakkulaa.
  • Halutessasi lisätietoja voit soittaa suoraan Hannamarille puh. 0503069160.

Varaa aika esteettiselle sairaanhoitajalle >

Teitä palvelee

Hannamari Dietz
Varaa aika

Hannamari Dietz

Plastiikkakirurginen sairaanhoitaja