Hoitajan syylähoito/kryohoito 89€

Syylät ovat pieni, mutta häiritsevä vaiva, josta ei tarvitse kärsiä. Syylän aiheuttaa ihmisen papilloomavirus, joita tunnetaan toista sataa. Syylähoidot perustuvat syylän poistamiseen tai pienentämiseen sekä kehon oman immuunivasteen aktivointiin syylävirusta kohtaan.

Syylän paraneminen voi kuitenkin kestää kauan. Lapsilla paraneminen on nopeampaa ja 70% syylistä paranevat itsestään 2 vuoden sisällä. Aikuisilla prosessi voi olla hidas: syylät kestävät pahimmillaan jopa 5-10 vuotta.

Syylän jäädytys nyt vain 89€

Ihosairaalassa syylät hoidetaan tehokkaalla nestetyppijäädytyksellä eli kryohoidolla sekä ihotautilääkäreiden että hoitajien toimesta. Ihotauteihin erikoistuneiden hoitajiemme tekemät syylien jäädytykset ovat tehokas ja samalla edullinen tapa hoitaa häiritsevä syylä. Syylän jäädytykseen hoitajan tekemänä ei tarvita lääkärin lähetettä.

Hoitajan tekemää syylän jäädytystä suositellaan vain selkeille syylille, jotka eivät sijaitse kasvoissa, limakalvoilla tai kynnen lähellä. Kasvoissa, limakalvoilla sekä kynnen lähellä sijaitsevien tai muuten epäselvien syylien osalta suosittelemme varaamaan ajan ihotautilääkärille.
Varaa hoitajan syylähoito >

Teitä palvelee

Sairaanhoitaja
Varaa aika

Sairaanhoitaja

Valohoidot, ompeleenpoistot, toimenpiteet