TARJOUS: Koivu- ja heinäallergiatestaus 0 €

Koivu- ja heinäallergiat ovat Suomessa erittäin yleisiä ja niistä kärsii iso osa väestöstä. Ensimmäinen askel lähestyvään allergiakauteen valmistautumisessa on allergiatestaus ja -diagnoosi, minkä vuoksi järjestämme maksutonta allergiatestausta koivu- ja heinäallergioille kampanjapäivinä 21.3. ja 11.4. Aikoja on tarjolla rajoitetusti!
Varaa aika ilmaiseen koivu- ja heinäallergiatestiin >

Prick-testi on havainnollinen tapa todeta allergia

Kampanjapäivän allergiatestaus tehdään prick-testinä, jossa käsivarteen tehdään pienet pistokset. Pistoskohtiin laitetaan pieni määrä allergeeniuutetta, jonka annetaan vaikuttaa 15 minuuttia, minkä jälkeen tutkittava ihon reaktio kertoo mahdollisesta allergiasta. Prick-testin suorittaa kokenut sairaanhoitaja, jolla on pitkä kokemus allergiatestauksesta. Testi sopii hyvin myös lapsille.

Allergialääkitys kuntoon testien jälkeen

Kun allergia on todettu, voidaan siihen etsiä sopivat lääkkeet. Ihosairaalasta löytyy suuri joukko allergioiden asiantuntijoita sekä keuhkolääkäri, joka on erikoistunut hengitystieoireisten allergioiden ja astman hoitoon.
Varaa aika allergiaklinikalle >

Siedätyshoito on varteenotettava vaihtoehto – tabletit tekevät siedätyksestä helppoa

Koivu- ja heinäallergiat vaivaavat Suomessa satoja tuhansia ihmisiä. Siedätyksiä sen sijaan tehdään hyvin vähän verrattuna muihin Pohjoismaihin. Siedätys on monelle allergikolle relevantti hoitomuoto, jolla allergiasta voi päästä eroon pysyvästi ja ilman riskejä.

Siedätyshoidot ovat helpottuneet huomattavasti viime vuosina, kun esimerkiksi heinä on saanut oman kielenalustablettinsa. Tänä vuonna tablettisiedätys saadaan myös koivulle. Tablettisiedätyksessä ensimmäinen annos otetaan valvotusti, minkä jälkeen siedätys tapahtuu kotioloissa ottamalla yksi tabletti päivittäin kolmen vuoden ajan. Hoito on siis potilaalle hyvin vaivaton.
Varaa aika ilmaiseen koivu- ja heinäallergiatestiin >

Muut allergiat todetaan verikokeella

Laboratoriossamme on tarjolla laaja valikoima erilaisia allergiatestejä, joilla voit tarkastaa lähes minkä tahansa allergian. Jos olet kiinnostunut muiden allergioiden testauksesta, voit varata erillisen ajan laboratorioomme verinäytteen ottamista varten. Muut testit ovat normaalihintaisia. Lisätietoja testeistä ja niiden hinnoista löydät täältä.
Varaa aika muuhun allergiatestiin >

Teitä palvelee