TARJOUS: Päivänvalo-PDT 499€ (etusi 115€)

Päivänvalolla toteutettava fotodynaaminen terapia eli PDT on tutkitusti tehokas ihoa nuorentava menetelmä. Sitä käytetään ihon kimmoisuuden lisäämiseen ja ryppyjen vähentämiseen. Hoito on paitsi tehokas, myös asiakkaalle yksinkertainen ja turvallinen. Alkavan kevään kunniaksi tarjoamme huhtikuun aikana tehdyt PDT-nuorennukset hintaan 499€ (norm. 614€)!
Varaa aika soittamalla 0104192000 >

Fotodynaaminen terapia (PhotoDynamic Therapy) eli PDT on ihomuutosten ja ihosyöpien esiasteiden hoitoon kehitetty menetelmä, jolla on huomattu merkittävä ihoa nuorentava vaikutus. Hoitoa ihosyövän esiasteiden yhteydessä tutkineet ihotautilääkärit kertovat tarinaa iäkkäämmistä potilaista, joita ei kahden hoitokerran jälkeisellä kontrollikäynnillä meinannut tunnistaa samaksi ihon nuorennuttua niin merkittävästi.

Päivänvalo-PDT on suhteellisen uusi keksintö ja sen esteettistä sovellusta on tutkittu viime vuosien aikana paljon. Hoito korjaa ikääntymisen merkkejä tehokkaasti ja mahdollistaa laajojen alueiden hoitamisen yhdellä kertaa. Suomessa päivänvalohoitoja voi toteuttaa vuodesta riippuen huhtikuulta syyskuun loppupuolelle, kun valoa on riittävästi ja lämpötila vähintään noin 10 astetta.

Vaikutus kohdentuu muuttuneisiin soluihin

PDT-hoidon teho perustuu kohdennettuun vaikutukseen niin esiastetasoisten muutosten kuin ikääntyneenkin ihon kohdalla. Ennen hoitoa iholle levitetään valoherkistäjää, jonka ansiosta hoito kohdistuu vain muuttuneisiin soluihin jättäen terveen solukon ennalleen. Päivänvalo aktivoi herkistäjän ja tuhoaa muuntuneet solut jättäen ihon ennalta ehommaksi. Altistusaika on päivänvalohoidossa kaksi tuntia, joka vietetään ulkona. Lopulliset tulokset ovat nähtävissä pari kuukauden kuluttua hoidon tekemisestä.

Yleisimmin fotodynaaminen nuorennushoito tehdään kasvojen, kaulan, dekolteen sekä kämmenselkien alueelle asiakkaan tarpeen mukaan. Rejuvenaation lisäksi hoidolla on parhaimmillaan kaksoisvaikutus: jos kasvoilla on valovaurioita tai aurinkokeratoosia, hoituvat ne samalla kertaa. Pienikin valovaurio kannattaa siis tutkituttaa ja hoitaa pois samalla hyödyntäen mahdollisuus fotodynaamiseen ihon rejuvenaatioon.
Varaa aika soittamalla 0104192000 >

Lisätietoja PDT-hoidosta saat soittamalla 010 4192000. Ihosairaalasta löytyy myös laaja kirjo muita esteettisiä palveluita niin plastiikkakirurgin kuin ihotautilääkäreiden tarjoamina.