TARJOUS: Yläluomileikkaus

Yläluomileikkaus eli blefaroplastia tehdään silloin, kun yläluomissa on ihoylimäärää, joka painaa ripsiä haitaten potilasta. Tarjoamme 27.8.-7.9. varatut yläluomileikkaukset kampanjahintaan 1258€ (sis. alv) ja 1058€ (ei alv).

Varaa aika plastiikkakirurgin yläluomikonsultaatioon >

 

Silmäluomileikkaus on hyvin yleinen, pienehkö toimenpide, jolla helpotetaan väsyneitä ja roikkuvia silmäluomia. Yläluomien ylimääräinen iho voi aiheuttaa myös lihasjännityksiä ja päänsärkyä, kun potilas joutuu nostelemaan kulmiaan luomien keventämiseksi.

Joskus ihoa on niin paljon, että luomet rajoittavat näkökenttää roikkuen silmäkulmassa näköesteenä. Tällöin leikkaus kuuluu sairaudenhoidon piiriin ja siitä saa myös Kela-korvauksen.

Ihosairaala tarjoaa 27.8.-7.9. varatut yläluomileikkaukset kampanjahintaan. Elokuussa on varattavissa 15 min vastaanottoja, joiden perusteella varataan varsinainen leikkausaika. Konsultaation hinta vähennetään toimenpiteen hinnasta, jolloin kokonaishinta arvonlisäverolliselle leikkaukselle on 1258€ (konsultaatio 59€ + toimenpide 1199€).

HintaSairaudenhoitona (ALV 0%)Esteettisenä (ALV 24%)
Konsultaatiokäynti59 € 97,50 €
Yläluomileikkaus eli blepharoplastia999 €1249 € 1199 € 1539 €

Ihosairaalassa yläluomileikkauksia tekee kokenut plastiikkakirurgi Kai Lassila. Silmäluomileikkauksesta ja yksilöllisestä hoitosuunnitelmasta keskustellaan aina etukäteen Kain vastaanotolla, minkä jälkeen varataan aika itse leikkaukseen. 

Varaa aika plastiikkakirurgin yläluomikonsultaatioon >

 

Muihin plastiikkakirurgin palveluihin pääset tutustumaan Palvelut-sivullamme. Esteettisiä lasertoimenpiteitä sekä pistoshoitoja tekevät myös esteettisen klinikan asiantuntijamme.

Teitä palvelee

Plastiikkakirurgi Kai Lassila
Varaa aika

Plastiikkakirurgi Kai Lassila

Plastiikkakirurgin yläluomikonsultaatio 59 €