Tea Lassila, ihotauteihin erikoistuva lääkäri

Tea Lassila

ML, specialiserande läkare i hudsjukdomar
"Det viktigaste är att lyssna på patienten."

Tea Lassila, som är specialiserande läkare i hudsjukdomar, hade ursprungligen tänkt specialisera sig på allmänmedicin, men sedan tog hudsjukdomarna över. En av de saker med hudsjukdomar som fascinerar Tea är att hon genom att lyssna på patientens berättelse och konkret undersöka huden med sina egna ögon och händer ofta kan hitta den rätta diagnosen. Även mångfalden på området var lockande: det finns ett enormt antal olika hudsjukdomar. Hon tycker också att det är intressant att kunna utföra små ingrepp som ofta ingår i en hudläkares arbete.

Tea behandlar olika utslag, akne och sexuellt överförbara sjukdomar och gör även bedömningar av födelsemärken och andra hudförändringar. Hon behandlar gärna patienter i alla åldrar, särskilt barn. Hon har en öppen och vänlig personlighet, och hennes patienter säger att hon som läkare är empatisk, bra på att lyssna och fördjupar sig omsorgsfullt i saker och ting.

”En hudsjukdom kan ha mycket stor inverkan på patientens livskvalitet, även om det inte är en livshotande sjukdom. Så det är definitivt värt att anstränga sig för att tillsammans med patienten hitta den bästa möjliga behandlingen.”

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Behandling av akne
  • Behandling av sexuellt överförda sjukdomar
  • Hudproblem i det intima området
  • Kontroll av födelsemärken och hudförändringar

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • 20min 107€*
  • 30min 130€*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

Ihosairaala