Fatima Kortesoja, sairaanhoitaja

Fatima Kortesoja

Sairaanhoitaja
"Sairaanhoitajan ammatissa kohtaan ihmisen aina sellaisena kuin hän on."

Huumori ja hyväntuulisuus ovat Fatima Kortesojalle tuttuja keinoja ottaa vastaan yllättävätkin sairaanhoitajan työn haasteet. Hän haluaa luoda vastaanotolla vaivattoman ilmapiirin, jossa asiakkaan on helppo tuoda esille huolenaiheensa.

“Kun yhteinen kommunikaatio ja hyvä ryhmähenki toimii, näkyy se myös asiakkaalle. On tärkeää, että jokainen vastaanotolle tuleva tietää olevansa hyvissä käsissä”, Fatima sanoo.

Mikä työssäsi on kaikista merkityksellisintä?

“Minulle on tärkeintä luoda yhteys asiakkaaseen, jotta hän voi aina turvallisin mielin ottaa yhteyttä jopa vaikeissakin tilanteissa. Asiakkailta suoraan saatu positiivinen palaute auttaa jaksamaan päivän tohinoissa ja hyvä yhteishenki työkavereiden kanssa pitää mielen virkeänä.”

Mitä tehtäviä kuuluu arkipäivääsi?

“Työssäni avustan ihotautilääkäreiden ja plastiikkakirurgien toimenpiteissä, niin pienissä kuin vähän isommissakin (esim. minilift ja rasvansiirrot). Haavanhoidot, ompeleiden poistot ja isompien toimenpiteiden varaukset kuuluvat työnkuvaani. Saatan välillä työskennellä myös asiakaspalvelussa tai välinehuollossa.”

Mitä asiantuntijuutesi näkökulmasta haluaisit tuoda esiin, kun puhutaan yleisestä hyvinvoinnista?

“Hyvinvointi lähtee aina jo siitä ensikohtaamisesta. Haluan että asiakas tuntee olonsa kotoisaksi ja kokee olevansa turvallisissa käsissä tilanteessa kun tilanteessa.”

Fatimalla on takanaan yli kymmenen vuoden kokemus instrumenttihoitajana erilaisissa leikkauksissa, heräämöstä, vuodeosastolta sekä poliklinikkatoiminnasta.

 

Nästa lediga tider

Specialkompetenser

  • Instrumenttihoitaja
  • Hygieniahoitaja

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • Toimenpiteet kts. hinnasto

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 14,75 €, i vilken ingår Kanta-avgiften. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Valmistunut sairaanhoitajaksi 2009

I media

Tjänster

Ihosairaala