Sairaanhoitaja Riikka Sario

Riikka Sario

Sjukskötare
"På Riikkas mottagning får patienten en inblick i sin egen, individuella situation och målet är en realistisk bild av ett eventuellt resultat innan behandlingen påbörjas. "

Riikka Sario är en erfaren sjuksköterska som ofta bistår vid ingrepp i allt från sjukvård till rent estetiska ingrepp på Ihosairaala. Riikka ger gratis konsultation om plastikkirurgiska behandlingar och gör lätta estetiska behandlingar, såsom hårborttagning med laser, micronålning och dagsljus-PDT. Hos Riikka kan du även boka tid för att frysa vårtor, åtgärda överdriven svettning genom iontoforesbehandling och borttagning av stygn efter ett ingrepp. 

”Jag anser att estetiska ingrepp och behandling av hudsjukdomar är mycket viktigt, då de har stor inverkan på självkänslan och livskvaliteten. Det bästa är att se en nöjd patient som fått hjälp med det något som stört hen. Det finns många behandlingsalternativ och det är viktigt att hitta rätt behandling för var och en.”  

Riikkas konsultation utgår från patientens upplevelse och inget ärende är för litet ifall det tynger sinnet. På Riikkas mottagning får patienten en inblick i sin egen, individuella situation och målet är en realistisk bild av ett eventuellt resultat innan behandlingen påbörjas. 

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Estetiska procedurer
  • Micronålning
  • PRP-behandling
  • Fotodynamisk terapi (PDT)

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • Gratis konsultation 20 min

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 26 €, i vilken ingår Kanta-avgiften samt e-recept. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Sjukskötare
Ihosairaala