Fatima Kortesoja, sairaanhoitaja

Fatima Kortesoja

Sairaanhoitaja
"Sairaanhoitajan ammatissa kohtaan ihmisen aina sellaisena kuin hän on."

Huumori ja hyväntuulisuus ovat Fatima Kortesojalle tuttuja keinoja ottaa vastaan yllättävätkin sairaanhoitajan työn haasteet. Hän haluaa luoda vastaanotolla vaivattoman ilmapiirin, jossa asiakkaan on helppo tuoda esille huolenaiheensa.

“Kun yhteinen kommunikaatio ja hyvä ryhmähenki toimii, näkyy se myös asiakkaalle. On tärkeää, että jokainen vastaanotolle tuleva tietää olevansa hyvissä käsissä”, Fatima sanoo.

Mikä työssäsi on kaikista merkityksellisintä?

“Minulle on tärkeintä luoda yhteys asiakkaaseen, jotta hän voi aina turvallisin mielin ottaa yhteyttä jopa vaikeissakin tilanteissa. Asiakkailta suoraan saatu positiivinen palaute auttaa jaksamaan päivän tohinoissa ja hyvä yhteishenki työkavereiden kanssa pitää mielen virkeänä.”

Mitä tehtäviä kuuluu arkipäivääsi?

“Työssäni avustan ihotautilääkäreiden ja plastiikkakirurgien toimenpiteissä, niin pienissä kuin vähän isommissakin (esim. minilift ja rasvansiirrot). Haavanhoidot, ompeleiden poistot ja isompien toimenpiteiden varaukset kuuluvat työnkuvaani. Saatan välillä työskennellä myös asiakaspalvelussa tai välinehuollossa.”

Mitä asiantuntijuutesi näkökulmasta haluaisit tuoda esiin, kun puhutaan yleisestä hyvinvoinnista?

“Hyvinvointi lähtee aina jo siitä ensikohtaamisesta. Haluan että asiakas tuntee olonsa kotoisaksi ja kokee olevansa turvallisissa käsissä tilanteessa kun tilanteessa.”

Fatimalla on takanaan yli kymmenen vuoden kokemus instrumenttihoitajana erilaisissa leikkauksissa, heräämöstä, vuodeosastolta sekä poliklinikkatoiminnasta.

 

Next available appointmets

Special expertise

  • Instrumenttihoitaja
  • Hygieniahoitaja

Languages

Englishen
Finnishfi

Prices

  • Toimenpiteet kts. hinnasto

The nurse’s appointment fee also includes all the textual documentation in the patient record system, as well as the time it takes to study possible pre-information. On top of the specialist appointment fee we charge an out patient fee of 15,78 €, that covers the cost the Kanta-fee. Possible examinations and proceedings during the appointment are charged separately. The Kela-compensation is not observed in the list prices. You can study and compare various cost estimates on our price list.

Facts

  • Valmistunut sairaanhoitajaksi 2009

In Media

Services

Ihosairaala