Fatima Kortesoja, sairaanhoitaja

Fatima Kortesoja

Sairaanhoitaja
"Sairaanhoitajan ammatissa kohtaan ihmisen aina sellaisena kuin hän on."

Huumori ja hyväntuulisuus ovat Fatima Kortesojalle tuttuja keinoja ottaa vastaan yllättävätkin sairaanhoitajan työn haasteet. Hän haluaa luoda vastaanotolla vaivattoman ilmapiirin, jossa asiakkaan on helppo tuoda esille huolenaiheensa.

“Kun yhteinen kommunikaatio ja hyvä ryhmähenki toimii, näkyy se myös asiakkaalle. On tärkeää, että jokainen vastaanotolle tuleva tietää olevansa hyvissä käsissä”, Fatima sanoo.

Mikä työssäsi on kaikista merkityksellisintä?

“Minulle on tärkeintä luoda yhteys asiakkaaseen, jotta hän voi aina turvallisin mielin ottaa yhteyttä jopa vaikeissakin tilanteissa. Asiakkailta suoraan saatu positiivinen palaute auttaa jaksamaan päivän tohinoissa ja hyvä yhteishenki työkavereiden kanssa pitää mielen virkeänä.”

Mitä tehtäviä kuuluu arkipäivääsi?

“Työssäni avustan ihotautilääkäreiden ja plastiikkakirurgien toimenpiteissä, niin pienissä kuin vähän isommissakin (esim. minilift ja rasvansiirrot). Haavanhoidot, ompeleiden poistot ja isompien toimenpiteiden varaukset kuuluvat työnkuvaani. Saatan välillä työskennellä myös asiakaspalvelussa tai välinehuollossa.”

Mitä asiantuntijuutesi näkökulmasta haluaisit tuoda esiin, kun puhutaan yleisestä hyvinvoinnista?

“Hyvinvointi lähtee aina jo siitä ensikohtaamisesta. Haluan että asiakas tuntee olonsa kotoisaksi ja kokee olevansa turvallisissa käsissä tilanteessa kun tilanteessa.”

Fatimalla on takanaan yli kymmenen vuoden kokemus instrumenttihoitajana erilaisissa leikkauksissa, heräämöstä, vuodeosastolta sekä poliklinikkatoiminnasta.

 

Seuraavat vapaat ajat

Erityisosaaminen

  • Instrumenttihoitaja
  • Hygieniahoitaja

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • Toimenpiteet kts. hinnasto

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 15,78€ sekä Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Valmistunut sairaanhoitajaksi 2009

Mediassa

Palvelut

Ihosairaala