Keuhko-oireiset allergiat

Keuhkolääkärin vastaanotto

Oletko kiinnostunut plastiikkakirurgisista hoidoista? Asiantuntijan konsultaatio nyt 0€ – varaa aika.

Keuhkolääkärin vastaanotto

Keuhkolääkärin vastaanotto täydentää Ihosairaalan allergiahoidon tarjontaa. Keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäreidemme erityisosaamista ovat astman ja allergioiden tutkimukset ja hoito sekä allergioiden siedätyshoidot. Lisäksi saat apua esimerkiksi tupakoinnin lopettamiseen.

Allergiaselvittelyissä asiantuntijoidemme käytössä on laaja valikoima allergiatestejä ja näytteet otamme omassa laboratoriossamme. Allergian aiheuttajan selvittyä voidaan yhdessä lääkärin kanssa katsoa sopiva lääkitys sekä harkita siedätyshoitoa. Ihosairaalassa tehdään siedätyksiä tällä erää ainoastaan kielenalustableteilla, joita on saatavilla mm. heinäallergiaan ja jatkossa myös koivuallergiaan. Ihottumaoireisten allergioiden kanssa kannattaa kääntyä allergiaklinikan muiden lääkärien puoleen.

Keuhkolääkäriemme käytössä ovat myös tyypillisimmät keuhkojen tutkimukset, kuten PEF-mittaukset ja spirometria. Mahdolliset kuvantamistutkimukset tehdään kumppanimme tiloissa tai asiakkaan itse valitsemassa paikassa lähetteellä.

Varaa aika keuhkolääkärin vastaanotolle >

Teitä palvelee

LT, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen palvelu.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}
Ihosairaala