Paula Pallasaho, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri

Paula Pallasaho

LT, keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri
“Yksilöllinen hoito löytyy vuorovaikutuksen kautta”

Paula Pallasaho on keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri, jonka erityisosaamista ovat astman ja allergioiden tutkimukset ja hoito sekä allergioiden siedätyshoidot. Päivätyössään Paula toimii Espoon kaupungilla ylilääkärinä. Lääkäriksi Paula tiesi haluavansa pienestä pitäen. Suurin motivaation lähde toiveammatille oli auttamisen halu, joka edelleen tekee työstä mielekästä.

“Allergologia tuntui heti omalta jutulta. Se on monipuolinen ala ja sen kautta pääsee auttamaan monia. Allergiset oireet ja astma huonontavat elämänlaatua puutteellisesti hoidettuina. Esimerkiksi siedätyshoidot ovat aivan loistava asia, sillä toisin kuin monet muut hoidot, niillä vaikutetaan allergian syntymekanismiin. Allergiataipumus lievittyy ja oireilu helpottaa. Työssä parasta on vuorovaikutustilanne potilaan kanssa ja oikean avun löytyminen yhteisen keskustelun kautta.”

Paula hoitaa potilaitaan kuunnellen ja keskustellen, sillä hänen mukaansa paras hoito syntyy, kun sekä lääkäri että potilas ovat samalla sivulla. Oikea hoito ei ole kaikille sama, vaan se on räätälöitävä potilaan tilanteeseen yksilöllisesti. Vilpitön auttamisen halu yhdistettynä vankkaan asiantuntemukseen tekee Paulasta pidetyn lääkärin, jonka vastaanotolle on helppo tulla.

 

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Astman diagnostiikka ja hoito
  • Allerginen nuha
  • Allergioiden siedätyshoidot
  • Allergioiden selvittely
  • Tupakoinnin lopettaminen

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • 20 min 107,10€*
  • 30 min 140,00€*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Dosentti
  • Lääketieteen tohtori
  • Keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri
Ihosairaala