Ihosairaalan vastaanotto

Meistä

Ihosairaala on ihonhoidon kokonaisvaltainen osaamiskeskus

Oletko kiinnostunut plastiikkakirurgisista hoidoista? Asiantuntijan konsultaatio nyt 0€ – varaa aika.

Meistä

Ihosairaala on ihonhoidon kokonaisvaltainen osaamiskeskus

Ihosairaala on iholääkärien perustama yksityinen lääkäriasema, joka tarjoaa kokonaisvaltaista hoitoa iho-, allergia- ja sukupuolitauteihin. Olemme täysin kotimainen lääkäriasema ja yksi suurimpia yksityisiä ihonhoidon yksiköitä Euroopassa.

  • Suomen 1. yksityinen ihosairaala
  • 30 lääkäriä
  • Yli 400 vuotta ihotautien hoitokokemusta
  • 15% Suomen iholääkäreistä saman katon alla

Ihosairaala

Kulttuurimme peruspilareita ovat yhteisöllisyys, arvostus ja syrjimättömyys. Olemme ihonhoidon kokonaisvaltainen huippuyksikkö, jonka toiminta-ajatus voidaan tiivistää kolmeen meille tärkeään arvoon: potilaiden arvostukseen, laatuajatteluun ja erikoistumiseen. Näistä koostuu myös  lupauksemme potilaalle: tarjoamme parasta mahdollista ihotautien hoitoa kuunnellen ja välittäen. 

Potilaiden arvostus

Arvostamme potilaitamme, eikä mikään vaiva ole merkityksetön, jos se vaikuttaa ihmisen elämään. Kuunteleminen, ymmärtäminen ja potilaan aito kohtaaminen ovat laadukkaan hoidon kulmakivet, joihin lääkärimme ja henkilökuntamme ovat sitoutuneet. 

Laatuajattelu

Korkealaatuinen hoito ja kokonaisvaltainen palvelu ovat tärkeimmät valttimme. Tuomme yhteen ihosairauksiin erikoistuneet osaajat ja tarjoamme heille foorumin hoidon kehittämisen kannalta tärkeälle keskustelulle ja kehittämiselle. Uskomme laatuun ja erikoisosaajien yhteistyöhön, josta syntyy parasta mahdollista hoitoa, mielekäs työympäristö sekä edellytykset ammatilliselle kehitykselle.

Erikoistuminen

Olemme Suomen suurin yksityinen iho- allergia- ja sukupuolitauteja hoitava lääkäriasema ja ihonhoidon osaamiskeskus. Koska keskitymme vain tähän, olemme siinä erityisen hyviä. Hoitomme perustuvat aina tutkittuihin hoitosuosituksiin ja asiantuntijoidemme joukossa on useita Käypä hoito -suositusten kirjoittajia sekä yliopistollisten sairaaloiden ylilääkäreitä.

Ihonhoidon erikoisliike NESI

Ihonhoitoon liittyvät olennaisena osana erilaiset paikallishoidot ja kroonisissa vaivoissa potilaan kotihoito on avainasemassa. Sen vuoksi erikoislääkäripalvelujamme täydentää samoissa tiloissa toimiva ihonhoidon kauppa NESI, joka on Suomen ainoa dermokosmetiikkaa myyvä liike, joka keskittyy vain ihon- ja hiustenhoitoon.
NESIn tuotteet on suunnattu suomalaiselle iholle ja sen ainutlaatuiseen konseptiin kuuluu, että tuotteet on käyty läpi farmaseutin ja ihotautilääkärin yhteistyönä. NESI:ssä kelpuutamme myyntiin vain laadukkaita tuotteita, joihin uskomme. NESI toimii kivijalkaliikkeen lisäksi verkossa osoitteessa www.nesi.fi

Ihosairaala