Laboratoriomme hoitaa näytteenoton ajanvarauksella tai lääkärikäynnin yhteydessä

Isotretinoiinilääkityksen laboratoriokokeet

Oletko kiinnostunut plastiikkakirurgisista hoidoista? Asiantuntijan konsultaatio nyt 0€ – varaa aika.

Isotretinoiinilääkityksen laboratoriokokeet

Aknen tehokkain hoito on isotretinoiinilääkitys, jolla vaikeatkin aknetapaukset saadaan kuriin. Isotretinoiinihoito vaatii hoidon aikana potilaan seurantaa laboratoriokokein.

Turvakokeisiin kuuluvat maksa- ja rasva-arvojen seuranta sekä naispuolisilla henkilöillä raskaustesti. Seurantakokeet toteutetaan hoidon aloituksen yhteydessä sekä 1kk ja 3kk kohdalla hoidon aloituksen jälkeen.

Ihosairaalassa on isotretinoiinipotilaita varten rakennettu valmiit, edulliset laboratoriopaketit, joilla seuranta hoituu vaivatta. Kokeet voi maksaa hoidon aloituksen yhteydessä, minkä jälkeen asiasta ei tarvitse huolehtia. Ajat voi varata joko paikan päällä tai näiden sivujen kautta.
Varaa aika laboratorioon »

 

Isotretinoiinilääkityksen aikana huolehdittava luotettavasta ehkäisystä

Isotretinoiinilääkitys vaikuttaa sikiön kehitykseen, joten kuurin aikana on tärkeää huolehtia ehkäisystä. Lääkityksen turvakokeisiin kuuluukin myös raskaustesti. Joissain tapauksissa aknepotilaat voivat hyötyä myös pelkästä ehkäisypilleristä aknen hoidossa, sillä hormoneilla on oma roolinsa aknen synnyssä.

Yksilöllisesti sopiva menetelmä löytyy ehkäisyyn perehtyneen asiantuntijamme vastaanotolta, jossa hoituvat konsultaation lisäksi esimerkiksi kierukan tai ehkäisykapselin asetukset.

Teitä palvelee

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen palvelu.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}
Ihosairaala