Ihon laitehoitojen maksuton konsultaatio

Ihon laitehoitojen konsultaatio 0€

Oletko kiinnostunut plastiikkakirurgisista hoidoista? Asiantuntijan konsultaatio nyt 0€ – varaa aika.

Ihon laitehoitojen konsultaatio 0€

Olipa kyseessä sitten jonkin sairauden aiheuttama kosmeettinen haitta, aknen jättämät arvet, ikääntymisen mukanaan tuomat muutokset tai yksinkertaisesti ihon kunnon kohentaminen, voit hakeutua maksuttomaan ihon laitehoitojen konsultaatioon.
Varaa aika ihon laitehoitojen konsultaatioon >

 

Ihoamme koettelevat elämän mittaan monenlaiset haasteet, joiden jättämiin jälkiin voidaan vaikuttaa erilaisin menetelmin. Monilla hoidoilla on vaikutusta myös ihon helppohoitoisuuteen: kun iho voi hyvin, siitä on helpompi huolehtia. Erilaisten hoitojen suuri valikoima saattaa kuitenkin tehdä sopivan hoidon löytämisestä haastavaa. Ihosairaalan maksuttomassa konsultaatiossa voit käydä vaihtoehtoja läpi esteettisen sairaanhoitajan kanssa ja valita itsellesi sopivimman hoitomuodon.

Ihosairaalan tarjoamat esteettiset hoidot ovat tutkitusti tehokkaita ja turvallisia. Niiden tavoitteena on ihon kunnon ja ulkonäön raikastaminen asiakkaalle sopivalla tavalla. Valikoima kattaa koko kirjon kuorinnoista laserhoitoihin ja mikroneulauksesta fotodynaamiseen terapiaan. Esteettisten hoitojen ammattilaisina toimivat hoidosta riippuen kosmetologit, sairaanhoitajat tai lääkärit.

Tehokkaita laitehoitoja ihollesi

Ihosairaalan tarjoamiin hoitoihin lukeutuvat mm.

  • Ihon laserhoidot; fraktioitu laser ja verisuonilaser: Korjaavat ja häivyttävät arpia, pigmenttimuutoksia, luomia ja syntymämerkkejä sekä muita ihon epätasaisuuksia. Laserilla saadaan myös ryppyjä tasoitettua ja iho kimmoisammaksi.
  • Karvanpoisto laserilla: Nopea ja tehokas tapa päästä ei-toivotuista ihokarvoista eroon pysyvästi. Käytössämme on uudenlainen LinScan-diodilaser.
  • Päivänvalo-PDT: Fotodynaaminen terapia on tehokas ja turvallinen nuorennushoito, jolla hoidetaan myös valovaurioita ja ihomuutoksia.
  • Mikroneulaus: Tällä kevyellä esteettisellä toimenpiteellä voidaan hoitaa ihon ikääntymisen merkkejä sekä häivyttää arpia.
  • PRP-hoito: Ihoon imeytetään kehon omia kasvutekijöitä. Tehdään yleensä mikroneulauksen yhteydessä.
  • TCA-kuorinta: Ihotautilääkärin suorittama kemiallinen kuorinta heleyttää ihoa tehokkaasti ja toimii hyvin mm. aknearpien hoidossa.
  • Kosmetologin palvelut: Iho-ongelmiin perehtyneiden kosmetologien palvelut täydentävät osaltaan Ihosairaalan esteettisten ja lääketieteellisten hoitojen valikoimaa.

Konsultaatiossa saat ammattitaitoiselta sairaanhoitajaltamme arvion, mitkä toimenpiteet tai hoidot sopisivat parhaiten juuri sinulle ja antaisivat parhaan esteettisen tuloksen.

Varaa aika ihon laitehoitojen konsultaatioon >

Teitä palvelee

Esteettinen sairaanhoitaja
Sairaanhoitaja, kosmetologi
Sairaanhoitaja
Sairaanhoitaja, kosmetologi
Sairaanhoitaja

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen palvelu.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}
Ihosairaala