Satu Lindroth, sairaanhoitaja, kosmetologi

Satu Lindroth

Sairaanhoitaja, kosmetologi
"Parasta on nähdä asiakkaan ilo tavoitteeseen pääsemisestä"

Ihosairaalassa työskentelevä sairaanhoitaja Satu Lindroth on monipuolista kokemusta omaava ihonhoidon ammattilainen. Myös kosmetologin koulutuksen omaavan Sadun taustalta löytyy mm. oman kauneushoitolan pyörittämistä sekä työskentelyä lääkärikeskuksessa medikaalisten hoitojen parissa.

Ihosairaalassa Sadun tarjoamat palvelut keskittyvät ihon laitehoitoihin ja näitä hoitoja koskeviin konsultaatioihin. Hänen tekemiinsä esteettisiin hoitoihin kuuluvat mm. laserkarvanpoisto, päivänvalo-PDT ja mikroneulaus.

Ihosairaalassa Satu tarjoaa asiakkailleen ihon laitehoitojen konsultaatioita ja niihin liittyviä laitehoitoja, kuten karvanpoistolaseria, fraktionaalista laseria, verisuonilaseria, päivänvalo-PDT:tä, mikroneulausta ja PRP-hoitoa.

Satu on saanut urallaan kiitosta korkeasta ammattitaidostaan ja paneutuvasta asiakastyöstä. Ihonhoidossa kiinnostaa erityisesti ikääntyvän ja ongelmaihon hoito. Sadulla on vahva esteettinen silmä ja erinomaiset ongelmanratkaisutaidot, jotka auttavat häntä löytämään jokaiselle asiakkaalle parhaiten sopivan hoitomenetelmän. ”Tässä työssä on parasta vaihtelevuus ja haastavuus. Jokainen tapaus on yksilöllisesti kiinnostava ja opettaa jotain uutta. Parasta on nähdä asiakkaan ilo tavoitteeseen pääsemisestä”.

Sadun vastaanotolla keskustelu onnistuu molemmilla kotimaisilla sekä englannin kielellä.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Laserhoidot
  • Mikroneulaus
  • PRP-hoito

Kielet

Englishen
Finnishfi
Swedishsv

Hinnat

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 15,78€ sekä Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Sairaanhoitaja
  • Kosmetologi
Ihosairaala