Satu Lindroth, sairaanhoitaja, kosmetologi

Satu Lindroth

Sjukskötare, kosmetolog
"Det bästa är att se kundens glädje över att ha uppnått målet"

Satu Lindroth, sjukskötare på Hudsjukhuset, är hudvårdsexpert och har mångsidig erfarenhet. Satu är också utbildad kosmetolog och har bland annat drivit en egen skönhetssalong och arbetat med medicinska behandlingar på en läkarcentral.

På Skin Hospital erbjuder Satu sina kunder konsultationer om hudvård med apparater och relaterade behandlingar med apparater, som hårborttagningslaser, fraktionerad laser, vaskulär laser, dagsljus-PDT, mikronålning och PRP-behandling.

Under sin karriär har Satu fått beröm för sin höga nivå av professionalism och sitt engagemang för sina kunder. Inom hudvård är hon särskilt intresserad av att behandla åldrande hud och problemhud. Satu har ett starkt estetiskt öga och utmärkt problemlösningsförmåga, vilka hjälper henne att hitta den bästa behandlingsmetoden för varje kund. ”Det bästa med det här jobbet är omväxlingen och utmaningarna. Varje fall är individuellt intressant och lär mig något nytt. Det bästa är att se kundens glädje över att ha uppnått målet”.

På Satus mottagning kan du prata på både finska och svenska samt engelska.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Laser behandlingar
  • Mikronålning
  • PRP-behandling

Språk

Englishen
Finnishfi
Swedishsv

Priser

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 15,78 € och Kanta-avgiften på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Sjukskötare
  • Kosmetolog
Ihosairaala