Konsultation för plastikkirurgiska behandlingar 0 €

Oavsett om du har ett kosmetiskt besvär som orsakats av en sjukdom, ett ärr efter en olycka, åldersrelaterade förändringar eller helt enkelt vill förbättra din huds tillstånd kan du söka dig till en kostnadsfri konsultation för estetiska behandlingar.

Boka tid för konsultation hos en estetisk sjuksköterska >
Tillfredsställelse med hud och utseende påverkar i hög grad livskvaliteten. Vår hud bemöts av en mängd olika utmaningar under livet, vars spår vi kan påverka med en mängd olika metoder. Många behandlingar påverkar också hur lätt det är att vårda huden: när huden mår bra är den lättare att sköta.  

Ibland är det svårt att hitta rätt behandling på egen hand och då hjälper ett proffsperspektiv. De flesta åtgärder kräver alltid ett konsultationsbesök innan du kan boka tid för ett ingrepp. Syftet med besöket är att ge en realistisk uppfattning om resultat som kan uppnås med behandlingen samt potentiella risker i anslutning till den och att hitta en lämplig individuell behandlingsform utifrån dessa.  

Kostnadsfri konsultation 

Under ett kostnadsfritt konsultationsbesök diskuterar en erfaren estetisk sjukskötare med kunden om hens behov och kartlägger ett lämpligt behandlingsalternativ för kunden med tillhörande kostnadsberäkning. I slutet av besöket bokas en tid för själva ingreppet. Konsultbesöket förpliktar dock inte kunden att göra något. 

Ihosairaalas estetiska behandlingar har visat sig effektiva och säkra. Deras syfte är att fräscha upp huden och utseendet på ett sätt som passar kunden. Vårt urval täcker allt från peeling till injektioner, från fotodynamisk terapi till laser och från micronålning till plastikkirurgi.  

Beroende på estetisk behandling får du hjälp av våra professionella kosmetologer, sjukskötare, hudläkare och plastikkirurger.
Boka tid för konsultation hos en estetisk sjuksköterska >

Till din tjänst

Sjukskötare
Ansvarig sjuksköterska, Sjuksköterska, Sårsköterska
Esteettinen sairaanhoitaja

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan tjänst.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}
Ihosairaala