Tjänster

Hudsjukhuset ger högkvalitativ behandling inom hud-, allergi- och könssjukdomar plus ett brett utbud av plastikkirurgitjänster

Tjänster

Hudsjukhuset ger högkvalitativ behandling inom hud-, allergi- och könssjukdomar plus ett brett utbud av plastikkirurgitjänster

Hudsjukhuset ger högkvalitativ behandling inom hud-, allergi- och könssjukdomar plus ett brett utbud av plastikkirurgitjänster

I Hudsjukhusets tjänsteutbud ingår mottagningar till hud-, allergi- och könssjukdomsläkare samt ett brett urval av åtgärder och undersöker i anslutning till dem. Specialläkarnas tjänster kompletteras av våra sakkunniga sjukskötare och fotterapeuter samt av Nesi som är en specialaffär för hudvård. Dess farmaceut hjälper till vid val dermokosmetiska produkter. Hos oss får du snabbt en tid och vård utan att köa.

Våra lokaler har särskilt planerats för hudläkares behov och våra experter har tillgång till moderna vårdapparater som bevisligen har visat sig vara bra. Tack vare vårt skickliga team och våra nyaste apparater kan vi erbjuda våra kunder ett brett urval av behandlingar inom hud-, allergi- och könssjukdomar.

Alla tjänster

Filtrera tjänster
 • Alla
 • Akne
 • Allergi
 • Barns hud
 • Bröstoperationer
 • Eksem
 • Estetiska behandlingar
 • Födelsemärken och hudförändringar
 • Hud
 • Könssjukdomar och intimområde
 • Plastikkirurgi
 • Plastikkirurgi för kroppen
 • Plastikkirurgi i ansiktsområdet
 • Sjukskötares åtgärder
 • Vanliga tjänster
Våra specialister i dermatologi och allergologi hjälper dig vid hudallergier och allergier som ger lungsymtom.
I alla frågor kring din huds hälsa kan du boka tid hos våra hud-, allergi- och könssjukdomsspecialister.
Plastikkirurgiska ingrepp och behandlingar inleds alltid med en konsultation där patientens situation och målsättningar diskuteras före själva ingreppet. Konsultationsbesöket hos en sjukskötare med inriktning på plastikkirurgi är kostnadsfritt.
Vi har egna specialister för barn med känslig hud och dess problem, hos vilka du kan boka tid i fråga om alla hudsjukdomar.
Vår hudläkare som specialiserat sig på aknebehandling sköter även svåra specialfall med erfarenhet och effektivitet.
Abdominoplastik, det vill säga bukplastik, är en operation där man tar bort överflödig hud efter en kraftig viktnedgång eller graviditet.
En operation av övre ögonlocket åtgärdar tunga ögonlock och piggar upp utseendet. Under operationen tar vi bort överflödig hud från ögonlocken.
Akneärr behandlas efter att den aktiva fasen av akne upphört, till exempel genom laserslipning, peeling eller microneedling.
Våra specialister på barnens allergier hjälper även i att utreda små barns allergier och hudsymptom.
Behandling av hudutslag är hudläkares kärnkompetens. Det finns många olika behandlingar och nya utvecklas hela tiden.
Bröstförminskning syftar till att lindra besvären som orsakas av stora bröst, som exempelvis smärta i nacke och axlar.
Facelift, dvs. ansiktslyftning, föryngrar ansiktets och halsområdets utseende på ett effektivt och långvarigt sätt.
Under en fettsugning omformas kroppen genom att avlägsna subkutan fettvävnad. Om det finns mycket fettvävnad att avlägsna, kan den överflödiga huden stramas upp enligt behov.
Vår fotterapeut behandlar bland annat olika slags nagelförändringar, nageltrång, fotvårtor, sår och förhårdnader.
Vid asymptomatisk misstanke av könssjukdom kan du snabbt söka dig till laboratorietester utan remiss.
Till lungläkarens specialkompetens hör undersökning av allergier och astma samt toleransbehandling av allergier.
En allergimisstanke kan bekräftas genom laboratorieprover även utan remiss, vilket även underlättar planering av vården.
Fettransplantation är ett plastikkirurgiskt ingrepp, där ansiktsuttrycket mjukas upp och föryngras genom att utnyttja klientens egna fettceller.
En fettöverföring till brösten är ett naturligt alternativ till implantat när målet är en måttlig ökning av brösten storlek eller bröstkonturering.
Efter ett ingrepp kan du boka tid till våra sjukskötare för att ta bort stygn enligt våra instruktioner.
Våra sjukskötare, som är väl förtrogna med hudsjukdomar, behandlar hand- och fotvårtor genom frysning med flytande kväve eller kryoterapi.
Med botulin- och fillerbehandlingar åtgärdar vi främst rynkor och fåror i ansiktet, men även bland annat överdriven svettning.
Eksem förekommer i många former och i olika svårighetsgrad, men det finns också många sätt att behandla det.
Numera används fototerapi med smalspektrum-UVB för behandling av bland annat atopiskt eksem, psoriasis och klåda och kräver läkarremiss.
Vid vårt laboratorium kan du boka tid för din behandling eller utan remiss för testning av könssjukdomar och allergier.
Våra plastikkirurger är experter på estetiska behandlingar. Hos dem kan du boka tid i alla frågor kring utseende.
De vanligaste typerna av rekonstruktiva operationer i bröstområdet är operation av tubulära bröst, korrigering av asymmetri och rekonstruktion av bröstvårta.
Hårborttagning med laser är ett snabbt och effektivt sätt att bli av med oönskade hudhår permanent. Vi använder en ny sorts LinScan-laser.
Gynekomastioperationen är ett dagkirurgiskt ingrepp som har en kort återhämtningstid och som lämnar endast diskreta ärr.
Fotodynamisk terapi som genomförs med dagsljus, dvs. PDT, är en bevisligen effektiv metod som föryngrar huden. Metoden används för att göra huden spänstigare och för att minska på rynkorna.
Ihosairaala