Micronålning

Micronålning och PRP-behandling är lätta estetiska ingrepp som kan behandla hudens ålderstecken samt andra estetiska besvär såsom akne och andra ärr. Behandlingarna påverkar naturligt hudens kollagen- och elastanfibrer och stärker dess tillstånd. PRP-behandling har också undersökts för att förhindra håravfall.  

För både micronålning och PRP-behandling ska du för att säkerställa behandlingens lämplighet boka ett kostnadsfritt konsultationsbesök för att gå igenom olika alternativ och boka tid för ingreppet hos en estetisk sjukskötare. 

Boka tid för gratis vårdbedömning > 

Om din hud är helt frisk eller du har behandlats tidigare kan du även göra en förhandskonsultation eller boka tid genom att ringa 010 4192000. 

Dermapen-micronålning och mesoterapi 

Micronålning är ett effektivt sätt att förbättra hudens kondition som lämpar sig bland annat för att vårda och mjuka upp åldrande hud och ärr. Vid micronålning görs mikroskopiskt små hål i huden, vilket orsakar ett mikrotrauma som sätter igång hudens egen reparationsreaktion och aktiverar dess kollagen- och elastanfibrer. Huden arbetar på övervarv för att reparera de mikroskopiska hålen, vilket förbättrar hudens tillstånd. 

För behandling av akneärr erbjuder micronålning en alternativ och kompletterande behandlingsform utöver laser, syrapeeling och etsning. Metoden lämpar sig för alla hudtyper utan risk för hyperpigmentering. Genom att individuellt kombinera olika behandlingar kan vi hitta en effektiv behandlingsform som gör ärren mindre synliga och slätar ut huden.  

Micronålning kombineras vanligtvis med mesoterapi, där vårdande medel såsom återfuktande hyaluronsyra absorberas i huden. Micronålning ökar tillfälligt hudens permeabilitet, varvid de vårdande medlen absorberas effektivt.

Boka tid för gratis vårdbedömning > 

PRP-behandling 

Micronålning kan också kombineras med PRP-terapi, där man låter huden absorbera kroppens egna tillväxtfaktorer. PRP kommer från orden Platelet-Rich Plasma. Under behandlingen separeras först tillväxtfaktorn från patientens blod och berikas, varefter den appliceras på huden genom micronålning. Av denna anledning kallas den här behandling som blivit allt trendigare ute i världen även för Vampire Facelift.  

Behandlingen verkar ha en föryngrande effekt på huden och i hårbotten kan PRP-behandling även användas för att förhindra håravfall. I hårbotten injiceras vanligtvis tillväxtfaktorn av en läkare i stället för med micronålning. Under de senaste åren har behandlingen undersökts i viss utsträckning och bevis på dess effekt kumuleras så småningom. 

Boka tid för gratis vårdbedömning > 

Mikroneulaukset Sairaudenhoitona (ALV 0%) Esteettisenä hoitona (ALV 24%)
Mikroneulaus lääkärin lähetteellä 257.23 € ---
Mikroneulaus esteettisenä hoitona --- 299.41 €
Mikroneulaus 3 x sarjahoito 619.42 € 748.52 €
Mikroneulaus 5 x sarjahoito 981.60 € 1 197.62 €
Mikroneulaus Skinceuticals-tuotteilla --- 429.53 €
Mikroneulaus Skinceuticals-tuotteilla 3 x sarja --- 1 167.96 €
Mikroneulaus Skinceuticals-tuotteilla 5 x sarja --- 1 844.86 €

Till din tjänst

Sjukskötare
Ansvarig sjuksköterska, Sjuksköterska, Sårsköterska
Sjukskötare, kosmetolog
Sjukskötare
Sjukskötare
Sjukskötare, kosmetolog
Sjukskötare

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan tjänst.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}
Ihosairaala