Anne Karisto

Anne Karisto

Ansvarig sjuksköterska, Sjuksköterska, Sårsköterska
"Det mest givande är när man träffar en nöjd klient som mår bra efter behandlingen."

Anne Karisto har en trettioårig karriär som sjuksköterska bakom sig, varav mer än hälften har förlöpt inom plastikkirurgi.

Anne, som arbetar som ansvarig sjuksköterska på Hudsjukhuset, är specialiserad på plastikkirurgiska ingrepp och olika maskinella behandlingar samt konsultation.

”Idag finns det ett så brett utbud av procedurer att många människor inte ens känner till allt som finns. Där behövs vi sjukskötare.”

Anne är också van vid att klienten ofta färdigt har en idé om vilka behandlingar hen skulle vilja ha. När Anne gör en bedömning följer hon alltid kundens vilja, tar hänsyn till hens önskemål och lyssnar lyhört. På så sätt hittas det lämpligaste behandlingsalternativet för patienten.

”Jag har kommit långt och hunnit se många specialiteter, utbildat mig med jämna mellanrum och förlorat mitt hjärta till vårdarbetet. Jag tycker utbildning och erfarenhet går hand i hand i branschen och att kunden står i centrum för allt.”

Även om vården förändras, förblir en sak densamma: Enligt Anne är det mest givande inom sjukskötaryrket den respons man får från en nöjd kund efter behandlingen.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Konsultation av plastikkirurgiska ingrepp
  • Estetiska behandlingar
  • Frysning av vårtor
  • Sårvård / Sårkonsultation

Språk

Englishen
Finnishfi
Swedishsv

Priser

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 15,78 € och Kanta-avgiften på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

Ihosairaala