Ihonhoidon erikoisliike NESI

NESI – specialaffären för hudvård

NESI – specialaffären för hudvård

Hudsjukhusets tjänsteutbud kompletteras av specialaffären för hudvård NESI, där Hudsjukhusets patienter och andra som är intresserade av hudvård får hjälp av en farmaceut vid valet av hudvårdsprodukter. NESI finns på gatuplan i Hudsjukhusets lokaliteter och NESIs produkter är också tillgängliga via nätet. I NESIs sortiment finns också de hemvårdsprodukter som Hudsjukhusets kosmetolog rekommenderar.
Läs mer om NESIs sortiment >

 

Varför NESI?

NESIs rötter sträcker sig till 1500-talet. Ordet NESI användes i Finland för 500 år sedan och betydde livskraft och vätska. Vi ville visa respekt för detta gamla ord då vi skapade tjänsten, vars vision är att vara den bästa hjälpen vid hemvård av finländsk hud.

NESI uppstod av behovet att skapa en plats som representerar verklig kompetens inom hudvård. Vi erbjuder kunderna både individuell service, handledning och rådgivning samt undersökta, högkvalitativa produkter, som valts med tanke på finländsk hud och finländskt hår.

NESI är den enda affären i Finland som säljer dermokosmetiska produkter, och som fokuserar endast på hud- och hårvård. Till NESIs unika koncept hör att produkterna har undersökts i samarbete mellan en farmaceut och en hudläkare. Hos NESI godkänner vi till försäljning endast högkvalitativa produkter som vi själva tror på.

Individuell rådgivning i affären och via nätet

Hos NESI tar vi hudvård på allvar. Vi vet att det kan vara besvärligt att hitta den rätta hudvårdsprodukten. Vi betjänar också alla kunder som har specialbehov inom hudvården: känslig hud, fet hud, hud som lätt blir bränd, hud med benägenhet till torrhet eller orenhet, solskadad eller åldrad hud eller problem med hårbottnen.

Eftersom vi fokuserar endast på hudvård, är vi särskilt bra på det. NESI är den enda hudläkardrivna återförsäljaren av dermokosmetiska produkter och ledorden i vår verksamhet är kvalitet, service och kompetens.
Läs mer om NESIs sortiment >

 

Ihosairaala