Ihonhoidon erikoisliike NESI

Ihonhoidon erikoisliike NESI

Oletko kiinnostunut plastiikkakirurgisista hoidoista? Asiantuntijan konsultaatio nyt 0€ – varaa aika.

Ihonhoidon erikoisliike NESI

Ihosairaalan palvelutarjontaa täydentää ihonhoidon erikoisliike NESI, josta Ihosairaalan potilaat ja muut ihonhoidosta kiinnostuneet saavat farmaseutin apua ihonhoitotuotteiden valintaan. Kivijalkamyymälä toimii Ihosairaalan tiloissa ja NESIn tuotteet ovat saatavilla myös verkkokaupan kautta. NESIn valikoimasta löytyvät myös Ihosairaalan kosmetologin suosittelemat kotihoitotuotteet.
Tutustu NESIn valikoimaan >

 

Miksi NESI?

NESI ammentaa juurensa 1500-luvulle. Sana NESI on ollut Suomessa käytössä 500 vuotta sitten tarkoittaen elinvoimaa ja nestettä. Halusimme kunnioittaa tätä muinaista sanaa luodessamme palvelun, jonka visio on olla paras apu suomalaisille ihon kotihoidossa.

NESI syntyi tarpeesta luoda paikka, joka edustaa todellista ihonhoidon osaamista. Tarjoamme sekä yksilöllistä palvelua, ohjausta ja neuvontaa että tutkittuja, laadukkaita tuotteita, jotka ovat valittu suomalaista ihoa ja hiuksia ajatellen.

NESI on ainoa dermokosmetiikkaa myyvä liike Suomessa, joka keskittyy vain ihon- ja hiustenhoitoon. NESIn ainutlaatuiseen konseptiin kuuluu, että tuotteet on käyty läpi farmaseutin ja ihotautilääkärin yhteistyönä. NESI:ssä kelpuutamme myyntiin vain laadukkaita tuotteita, joihin uskomme.

Yksilöllistä neuvontaa paikan päällä ja verkossa

NESI:ssä otamme ihonhoidon vakavasti. Tiedämme, että oikean ihonhoitotuotteen löytäminen on haastavaa. Palvelemme myös kaikkia, joilla on ihonhoidon erityistarpeita: herkkä iho, rasvoittuva iho, herkästi palava iho, kuivuuteen tai epäpuhtauksiin taipuvainen iho, auringon vaurioittama tai ikääntynyt iho tai hiuspohjan ongelmia.

Koska keskitymme vain ihonhoitoon, olemme siinä erityisen hyviä. NESI on ainoa ihotautilääkärivetoinen dermokosmetiikan jälleenmyyjä ja sen toimintaa ohjaavat laatu, palvelu ja osaaminen.
Tutustu NESIn valikoimaan >

 

Ihosairaala