Kosmetologin palvelut

Useissa ihosairauksissa paras hoitotulos saavutetaan lääkärin ja kosmetologin palveluita yhdistämällä. Iho-ongelmiin perehtyneen kosmetologin palvelut täydentävätkin osaltaan Ihosairaalan valikoimaa ja sen lääketieteellisiä palveluita.

Kosmetologimme Katja Khalifi on perehtynyt erityisesti iho-ongelmaisten hoitoon ja toiminut yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa jo yli 10 vuoden ajan. Hoitovalikoimaan kuuluu koko kirjo ihon mekaanisesta puhdistuksesta kosteuttaviin ja ihoa nuorentaviin hoitoihin.

Pitkän kokemuksen lisäksi kosmetologimme työtä tukevat yhteistyö Ihosairaalan asiantuntijoiden kanssa sekä ihonhoidon erikoisliikkeen Nesin farmaseuttinen osaaminen.

Ajanvaraukset kosmetologin hoitoihin tapahtuvat puhelimitse 0406588448 tai sähköpostilla katja.khalifi@ihosairaala.fi.

Hoitoja jokaiseen tilanteeseen

Kosmetologin palveluihin kuuluu laaja kirjo erilaisia hoitoja tehokkaista, ihoa raikastavista kuorinnoista ihon mekaaniseen puhdistukseen ja ihoanalyysiin.

Kuorinnat

Kosmetologin tekemät kuorinnat edistävät ihon uudistumista ja parantavat ihon kuntoa. Kuorintoja on kolmenlaisia: kevyet geelikuorinnat, tehokkaat retinolikuorinnat sekä dermatologiset yhdistelmähoidot. Kuorinnat kestävät 60 minuuttia ja niissä käytetään ihotyypin mukaisia Medi-Derma -tuotteita. Kuorintoihin liittyy aina jälkihoitona käytettävä kotihoitotuote, jonka löydät Ihosairaalan Nesi-myymälästä.
Lue lisää kuorintahoidoista >

 

Ihon mekaaniset puhdistukset ja kasvohieronnat

Ihonpuhdistuksella saat apua komedojen eli mustapäiden poistoon kasvojen ja vartalon alueelta. Ennen mekaanista puhdistusta iho käsitellään puhdistustuotteella, kuoritaan hellävaraisesti sekä höyrytetään ihohuokosten avaamiseksi. Hoito viimeistellään rauhoittavalla naamiolla tai seerumilla tilanteen mukaan. Hoitoon voi halutessaan lisätä kasvohieronnan ja hemmottelevan hierontahetken voit varata myös erikseen. Lisätietoja hoidoista löydät täältä.
Lue lisää ihonpuhdistuksesta >

 

Ihoanalyysi

Kotihoito on ihonhoidon A ja O. Kosmetologin ihoanalyysissä kartoitetaan ihotyyppisi ja saat yksilölliset neuvot ihosi kotihoitoon sekä siihen sopivat tuotteet, jotka auttavat ihosi voimaan paremmin. Suomen olosuhteissa neljä vuodenaikaa säätelevät paljon ihonhoidollisia tarpeitamme ja kotihoitotuotteet onkin hyvä päivittää säännöllisin väliajoin ammattilaisen luona.

 

Peittävän meikin henkilökohtainen opastus

Peittävä meikki toimii täydentävänä hoitona moneen ihovaivaan. Monesti käytetäänkin termiä medical make-up. Kosmetologilta saat ihovirheitä peittävän meikin opastuksen, joka sisältää sopivan tuotteen kartoituksen ja kokeilun. Käytämme meikkinä ongelmaiholle sopivia Dermablend- ja Couvrance -sarjoja.

 

Hinnasto
HoitoHinta
Geelikuorinta 60 min119 €
Tehostettu geelikuorinta 60 min149 €
Retinolikuorinta 60 min149 €
Yhdistelmähoito 60 min209 €
Tehostettu yhdistelmähoito 60 min249 €
DNA Recovery 60 min149 €
Tehostettu DNA Recovery 60 min209 - 249 €
Peittävän meikin opastus 30 min30 €
Ihoanalyysi 45 min69 €
Kasvohoito mekaanisella ihonpuhdistuksella 75 min89 €
Kasvohoito mekaanisella ihonpuhdistuksella + kasvohieronta 90 min109 €
Kasvohieronta + ihotyypin mukainen kasvonaamio 45 min69 €
Nuorisoihonpuhdistus (-17v.) 75 min75 €
Miliumien poisto (pieni alue)79 €
Miliumien poisto (laaja alue)119 €
Ripsien ja kulmien kestovärjäys 30 min40 €
Kulmien kestovärjäys 30 min 30 €
Kulmien värjäys muun hoidon yhteydessä 25 €
Perusmanikyyri65 €