Katja Khalifi

Kosmetologi

“Paras hoitotulos syntyy usein kosmetologin ja ihotautilääkärin yhteistyöllä”

Kosmetologi Katja Khalifi on kokenut asiantuntija, jolla on 20 vuoden kokemus ihonhoidosta. Katja on erikoistunut kasvohoitoihin sekä iho-ongelmista kärsivien ihonhoitoon. Kosmetologiksi hänet ohjasi omakohtainen aknekokemus ja halu auttaa iho-ongelmista kärsiviä.

“Omasta kokemuksesta tiedän, kuinka suuri merkitys ihon hyvinvoinnilla on elämänlaatuun. Aloitan aina kartoittamalla asiakkaani ihotyypin, minkä jälkeen päätämme sopivasta hoidosta yhdessä keskustellen. Hoidon päätteeksi annan myös vinkit kotihoitoon ja autan sopivien tuotteiden valinnassa. Parasta työssä on asiakkaan iho-ongelmien ratkaiseminen ja siitä syntyvä auttamisen tunne.”

Katja on toiminut pitkään yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa ja tietää milloin on syytä konsultoida lääketieteen asiantuntijaa. Hoidoissaan hän käyttää Sesderman tuotteita, jotka ovat tutkitusti tehokkaita ja joita voi hyödyntää myös kotihoidossa. Katja tunnetaan empaattisena ja lämpimänä persoonana, jonka kanssa on helppo jutella ja jonka hoitoihin on helppo tulla.

Ihosairaalassa Katjan tukena ovat ihotautilääkärimme sekä samoissa tiloissa toimivan ihonhoitomyymälä Nesin farmaseutti. Ajanvaraukset kosmetologin hoitoihin tapahtuvat puhelimitse 0406588448 tai sähköpostilla katja.khalifi@ihosairaala.fi.

Kielet

en English

fi Finnish

Erityisosaaminen

  • Kasvohoidot
  • Iho-ongelmien hoito

Faktat

  • Kosmetologi, kansainvälinen CIDESCO-tutkinto
  • Yli 20 vuoden kokemus alalta
  • Työskennellyt yli 10 vuotta yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa