Fraktioidut laserhoidot

Fraktioitu laser on tehokas menetelmä esteettisten haittojen hoitoon. Sen avulla tehdään arpien hiontaa sekä ihon juonteiden ja ryppyjen tasoitusta.

Varaa aika laserhoidon konsultaatioon >

Fraktioitu laser arpien hiontaan ja ikääntymismuutosten hoitoon

Leikkaavan ominaisuuden lisäksi Ihosairaalan laserista löytyy arpien hiontaan ja esteettisiin hoitoihin erinomainen fraktioitu laser -ominaisuus. Fraktioitu laser käsittelee ihoa pistemäisesti, minkä ansiosta toipumisaika on vanhempia teknologioita nopeampi.

Arpihoidoissa laserilla hiotaan arpialueet minkä ansiosta ne tasoittuvat. Hoitotulos riippuu paljon lähtötilanteesta ja siitä on hyvä keskustella etukäteen ihotautilääkärin kanssa. On myös hyvä huomata, että fraktioitu laser hoitaa n. 20% käsiteltävän alueen ihosta kerrallaan, joten optimaalinen tulos voi vaatia useamman hoitokerran. Lue lisää arpien hionnasta >

Fraktioitu laser soveltuu myös ihon ikääntymismuutosten, kuten ryppyjen ja juonteiden hoitoon. Laser lämpövaikutuksensa avulla koaguloi käsiteltävää aluetta ja ihon pintarypyt tasoittuvat. Lisäksi laserilla on stimuloiva vaikutus ihon kollageenisynteesiin eli ihon omaan kollageenituotantoon, mikä lisää ihon kimmoisuutta

Fraktioidun laserin avulla voidaan hoitaa mm. seuraavia esteettisiä haittoja:

  • Aknearvet
  • Viiltoarvet ja onnettomuuksien aiheuttamat arvet
  • Raskausarvet
  • Rinofyymat
  • Ihojuonteet ja rypyt
  • Ihon laserkuorinta
  • Ihon löystyminen
  • Kookkaat ihohuokoset

Miten laserhoidot toteutetaan?

Laserhoidot alkavat tyypillisesti konsultaatiokäynnillä ihotautilääkärin vastaanotolla. Laajojen aknearpien ja muiden arpeutumien laserhoito vaatii etukäteisarvion hoidon tarpeellisuudesta ja sillä saavutettavissa olevista tuloksista. Ihotautilääkärin henkilökohtaisen arvion jälkeen voit varata ajan varsinaiseen toimenpiteeseen.

Ihosairaalan lasertoimenpiteet tehdään paikallispuudutuksessa ja töihin voi usein palata heti toimenpiteen jälkeen.  Voidepuudutus tehdään tuntia ennen varsinaista toimenpideaikaa, jotta puudute ehtii vaikuttaa. Toimenpiteen jälkeen iho tyypillisesti punoittaa ja isommissa toimenpiteissä iho voi rupeutua noin viikon kuluessa toimenpiteen jälkeen. Seuraavan viikon aikana rupi irtoaa ja iho alkaa palautua.

Kaikkien lasertoimenpiteiden jälkeen tulee käyttää voimakasta aurinkosuojausta +50-kertoimella kahden kuukauden ajan pigmenttimuutosten välttämiseksi.

Varaa aika laserhoidon konsultaatioon >

Jos olet jo käynyt konsultaatiossa ja varaamassa aikaa suoraan hoitoon, muistathan varata myös sairaanhoitajan ajan puudutusta varten tuntia ennen laserajan alkua. Jos olet epävarma, hoidathan varauksen puhelimitse 010 419 2000.

Fraktiodut lasertoimenpiteet Sairaudenhoitona (ALV 0%) Esteettisenä hoitona (ALV 24%)
Kasvot 972 € 1205,28 €
Suun tai silmien ympärys 572 € 709,28 €
Suun ympärys ja leuka 672 € 833,28 €
Posket 772€ 957,28 €
Posket ja ohimot 872 € 1081,28 €
Laajemmat esteettiset lasertoimenpiteet --- 1498,28 – 1998,28 €

 

Teitä palvelee

LT, ihotautien erikoislääkäri
LT, ihotautien erikoislääkäri
Dosentti, LT, ihotautien erikoislääkäri

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen palvelu.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}