Hanna Kyökkä, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri

Hanna Köykkä

Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
"Ihotautien laaja kirjo ja hoidon jatkuva kehittyminen tekee alasta mielenkiintoisen"

Ihotautilääkäriksi valmistumisen jälkeen Hanna on työskennellyt HUSin Iho- ja allergiasairaalassa toimenpidepoliklinikalla, jossa hän Ihosairaalan vastaanottojen lisäksi työskentelee edelleen ajoittain.

Hanna innostui ihotaudeista, koska ala on hyvin monipuolinen ja tarjoaa mahdollisuuden jatkuvaan uuden oppimiseen, sillä erilaisia ihotauteja on paljon, niiden hoito kehittyy koko ajan, ja diagnostiikkaan ja hoitoon tarvitaan monipuolisia taitoja.

Hanna on kiinnostunut iho- ja seksitautien hoidosta laaja-alaisesti. Hän diagnosoi ja hoitaa kaikenlaisia iho-ongelmia ja sairauksia, tavallisista taudeista harvinaisimpiin. Perinteisten iho- ja seksitautien ohella hän tekee luomitarkastuksia ja arvioi ihomuutoksia dermatoskoopilla. Tarvittaessa Hanna ottaa koepaloja ja tekee toimenpiteitä, esimerkiksi luomien ja ihosyöpien poistoja. Verisuonimuutoksia hän hoitaa pulssivärilaserilla, ihomuutoksia hiilidioksidilaserilla ja kainaloiden liikahikoilua botuliinilla.

Hannalle on tärkeää ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, ja hän hoitaakin iho- ja seksisairauksia sekä ihon erilaisia ongelmia potilaan omia toiveita kuunnellen. Hänen vastaanotolleen ovat tervetulleita kaikenikäiset potilaat.

”Iholla ja hiuksilla on yllättävänkin suuri merkitys ihmisen hyvinvointiin ja tietysti monet ihotaudit vaikuttavat myös ulkonäköön. Esimerkiksi hyvällä aknen hoidolla voidaan parantaa nuoren itsetuntoa.” Hanna toteaa, että motivoivaa ja myös palkitsevinta ihotautilääkärin työssä on nähdä potilaan ihon ja sen myötä usein myös elämänlaadun paranevan.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • lasertoimenpiteet
  • lasten ja nuorten ihotaudit
  • luomitarkastukset ja ihosyövät
  • seksitaudit
  • aknen hoito

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • 20 min 130 €*
  • 30 min 130 €*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
Ihosairaala