Hanna Kyökkä, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri

Hanna Köykkä

Specialist i hudsjukdomar och allergologi
"Det breda spektret av hudsjukdomar och den kontinuerliga utvecklingen av behandlingar gör området intressant"

Hanna tog läkarexamen år 2014 och specialiserade sig därefter i hudsjukdomar och allergologi vid Hud- och allergisjukhuset i Helsingfors. Hon arbetar fortfarande där vid sidan av att sin mottagning på Hudsjukhuset.

Enligt Hanna är hudsjukdomar intressanta av många olika orsaker. En av orsakerna är att största delen av människor drabbas av någon slags hudsjukdom under sitt liv, och hudsjukdomar hör också till de vanligaste anledningarna att besöka en läkare. Området är också mycket mångsidigt och gör det möjligt att kontinuerligt lära sig något nytt, då det finns många slags hudsjukdomar vars behandlingar hela tiden utvecklas och då diagnostiken och behandlingarna kräver mångsidiga färdigheter.

Hanna har ett mycket brett intresse för behandling av hudsjukdomar och tar gärna emot alla slags fall. Hon utför även ingrepp, så som borttagning av födelsemärken och hudcancer samt laser- och kryobehandlingar. Både patienter och kolleger berömmer Hanna för hennes händighet och omsorgsfullhet. Patienterna har också upplevt Hanna som en tillmötesgående läkare som det är lätt att anförtro sig åt även gällande känsligare problem.

”Hud och hår spelar en viktig roll för människans välbefinnande, och vissa hudsjukdomar påverkar naturligtvis också utseendet. Exempelvis kan en god aknevård förbättra en ung persons självkänsla.” Hanna konstaterar att det som hudläkare är motiverande och också mest belönande att se hur huden och därmed också patientens allmänna välbefinnande förbättras.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • laserprocedurer
  • hudsjukdomar hos barn och ungdomar
  • kontroll av födelsemärken och hudförändringar
  • sexuellt överförbara sjukdomar
  • akne behandling

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • 20 min 130 €*
  • 30 min 130 €*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Specialist i hudsjukdomar och allergologi
Ihosairaala