Avvikande öppettider

Fredag 21.6.2024 Stängd

Kundservice

Vår kundservice betjänar på numret 010 4192 000 och per e-post asiakaspalvelu@ihosairaala.fi.

Kliniker

Kampen

Vår besöksadress är Salomonsgatan 1 (2. vån.) 00100 Helsingfors. Hudsjukhuset finns i Arkadiahuset, mellan Kampencentret och Järnvägsstationen, mittemot änden av Glaspalatset. Metron, tåg, alla spårvagnar utom åttan och ett stort antal bussar stannar alldeles intill.

Om du kommer med egen bil är P-CityForum den närmaste stora parkeringshallen som är öppen 24/7.

Vi har också en separat ingång för rörelsehämmade. Vänligen ring vår kundservice innan ni kommer, så kan vi möta er. Ingången finns på byggnadens norra sida, på Arkadiagatan 2.

Eteläranta

Vår besöksadress är Unionsgatan 13 (5. vån.) 00130 Helsingfors. Platsen är nära den Gamla Saluhallen i utkanten av Gardesstaden. Ingången är på ”inlandet” på Unionsgatan. Det är särskilt lätt att ta sig till Eteläranta klinik med spårvagn; nummer 2 stannar i hörnet av Kauppatori bara ett par minuters promenad bort, och spårvagn 4 och 5 stannar vid Senatstorget, varifrån det är cirka fem minuters promenad till oss.

Om du kommer med egen bil, är de närmaste parkeringshallerna i Kaserntorget och Observatorieberget.

Vi har också en separat ingång för rörelsehämmade. Vänligen ring vår kundservice innan ni kommer, så kan vi möta er. Ingången finns på byggnadens södra sida, på Pohjoinen Makasiinikatu.

Ge respons

Vi lyssnar på våra kunder och beaktar kundresponsen då vi utvecklar vår verksamhet. Oavsett om responsen är positiv eller negativ, så vill vi höra den! Vi uppskattar din respons och om du vill så kontaktar vi dig.

Du kan ge respons genom att skicka e-post till adressen palaute@ihosairaala.fi.

Medier

Intervjubegäran och andra förfrågningar media@ihosairaala.fi.

Ihosairaala