Om oss

Hudsjukhuset är ett heltäckande kompetenscentrum för hudvård
Ihosairaalan vastaanotto

Om oss

Hudsjukhuset är ett heltäckande kompetenscentrum för hudvård

Hudsjukhuset är en privat läkarstation som grundats av hudläkare och tillhandahåller övergripande behandlingar av hud-, allergi- och könssjukdomar, samt tjänster inom plastikkirurgi. Vi är en helt inhemsk läkarstation och en av de största enheterna i Europa inom privat hudvård.

  • Det första privata hudsjukhuset i Finland
  • Mer än 50 läkare
  • Över 500 års erfarenhet av att behandla hudsjukdomar
  • 15% av hudläkarna i Finland under samma tak

Hudsjukhuset

Vår kultur bygger på gemenskap, respekt och jämlikhet. Vi är ett övergripande toppteam inom hudvård och vår verksamhetsfilosofi kan sammanfattas i tre värden som är viktiga för oss: respekt för patienten, kvalitetstänkande och specialisering. Dessa värden bildar också vårt löfte till patienten: vi ger bästa möjliga vård inom hudsjukdomar samtidigt som vi lyssnar på och bryr oss om patienten.

Respekt för patienten

Vi respekterar våra patienter, och inget besvär är obetydligt om det inverkar på personens liv. Att lyssna, förstå och på ett genuint sätt möta patienten är hörnstenarna i en högkvalitativ vård, och till detta har våra läkare och vår personal förbundit sig.

Kvalitetstänkande

Högkvalitativ vård och övergripande betjäning är våra viktigaste trumfkort. Vi sammanför experter som specialiserat sig på hudsjukdomar och ger dem ett forum för diskussioner och utveckling som är viktigt för bättre vård. Vi tror på kvalitet och på specialexperters samarbete. Av dessa uppstår bästa möjliga vård, en meningsfull arbetsmiljö och förutsättningar för yrkesmässig utveckling.

Specialisering

Vi är den största privata läkarstationen i Finland inom hud-, allergi- och könssjukdomar och ett kompetenscenter inom hudvård. Eftersom vi endast fokuserar på dessa områden är vi särskilt bra på dem. Vår vård baserar sig alltid på undersökta vårdrekommendationer och bland våra experter finns många som deltagit i skrivandet av Gängse vård-rekommendationer och som är överläkare vid universitetssjukhus.

Specialaffär för hudvård NESI

Som en väsentlig del i hudvård ingår olika lokala behandlingar och vid kroniska besvär står hemvård i en nyckelställning. Därför kompletteras våra specialläkartjänster av hudvårdsaffären NESI som verkar i samma lokaliteter. Affären är den enda i Finland som säljer dermokosmetiska produkter och som endast fokuserar på hud- och hårvård.
NESIs produkter har utvecklats för finländsk hud och till dess unika koncept hör att produkterna har utvecklats som ett samarbete mellan en farmaceut och hudläkare. I NESI godkänns till försäljning endast sådana högklassiga produkter som vi själva tror på. NESI finns utöver på gatuplan också på nätet på adressen nesi.fi.

Ihosairaala