Kosmetologtjänster

Vid många hudsjukdomar uppnås det bästa behandlingsresultatet genom att kombinera läkar- och kosmetologtjänster. Faktum är att tjänsterna hos en kosmetolog som är insatt i hudproblem kompletterar Hudsjukhusets utbud och dess medicinska tjänster.

Vår kosmetolog Katja Khalifi har specialiserat sig på hudvård och har arbetat med hudläkare i över 10 år. Katja erbjuder en rad behandlingar, från mekanisk rengöring till fuktgivande och föryngrande behandlingar.

Förutom sin långa erfarenhet har våra kosmetologer stöd av samarbetet med Hudsjukhusets specialister och det farmaceutiska kunnande som finns i den dermatologiska specialbutiken Nesi.

Läs mer om de kosmetologiska behandlingarna nedan. Boka tid genom att först välja behandling och därefter ledig tid. Närmare information om behandlingarna får du på numret 010 4192020 eller direkt av vår kosmetolog per telefon 0406588448 (Katja Khalifi) eller per e-post katja.khalifi@ihosairaala.fi.
Gå till tidsbokning >

Behandlingar för alla situationer

Kosmetologernas tjänster inkluderar ett brett utbud av behandlingar, från effektiva, uppfriskande exfoliering till mekanisk rengöring och hudanalys.

Exfoliering

Exfoliering utförd av kosmetolog främjar förnyelse av huden och förbättrar hudens tillstånd. Det finns tre typer av exfoliering: lätt gelexfoliering, effektiv retinolexfoliering och dermatologiska kombinationsbehandlingar. Exfolieringsbehandlingarna tar 60 minuter och i dem används Medi-Derma-produkter enligt hudtyp. Exfoliering kombineras alltid med en egenvårdsprodukt som finns att köpa i Hudsjukhusets Nesi-butik.
Läs mer om exfolieringsbehandlingar >

 

Mekanisk hudrengöring och ansiktsmassage

Hudrengöring hjälper dig att ta bort komedo eller pormask i ansiktet och på kroppen. Före mekanisk rengöring behandlas huden med en rengöringsprodukt, exfolieras milt och ångas för att porerna ska öppnas. Behandlingen avslutas med en lugnande mask eller ett serum efter behov. Om man vill kan behandlingen utökas med ansiktsmassage som också kan bokas separat. Mer information om behandlingar finns här.
Läs mer om hudrengöring >

 

Hudanalys

Egenvård är A och O i hudvård. Vid en hudanalys hos kosmetolog fastställs din hudtyp och du får individuella hudvårdsråd och lämpliga produkter som får din hud att må bättre. Hos oss i Finland styr de fyra årstiderna en hel del av våra hudvårdsbehov, och det är en bra idé att regelbundet uppdatera sina egenvårdsprodukter tillsammans med en professionell hudspecialist.

 

Personlig handledning i täckande makeup

Täckande makeup är en kompletterande behandling för många hudbesvär. Ofta används termen medical make-up. Kosmetologen handleder i makeup som täcker hudfel, vilket inkluderar kartläggning och provning av rätt produkt. Vi använder Dermablend- och Couvrance-serierna som passar problemhud.

 

Hinnasto

Behandling Pris
Gelpeeling 60 min 119 €
Effektiverad gelpeeling 60 min 149 €
Retinolpeeling 60 min 149 €
Kombinationsbehandling 60 min 209 €
Effektiverad kombinationsbehandling 60 min 249 €
DNA Recovery 60 min 149 €
Effektiverad DNA Recovery 60 min 209–249 €
Handledning om täckande smink 30 min 30 €
Hudanalys 45 min 69 €
Ansiktsbehandling med mekanisk hudrengöring 75 min 89 €
Ansiktsbehandling med mekanisk hudrengöring + ansiktsmassage 90 min 109 €
Ansiktsmassage + ansiktsmask enligt hudtyp 45 min69 €
Rengöring av ungdomars hud (–17 år) 75 min 75 €
Borttagning av milier (litet område) 79 €
Borttagning av milier (stort område) 119 €
Färgning av fransar och ögonbryn 30 min 40 €
Färgning av ögonbryn 30 min 30 €
Färgning av ögonbryn i samband med övrig behandling 25 €
Basmanikyr 65 €

Till din tjänst

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan tjänst.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}
Ihosairaala