Oletko kiinnostunut plastiikkakirurgisista hoidoista? Asiantuntijan konsultaatio nyt 0€ – varaa aika.

Plastiikkakirurgia

Plastiikkakirurgi on esteettisten hoitojen asiantuntija, jonka vastaanotolle voit hakeutua kaikenlaisissa ulkonäköön liittyvissä kysymyksissä olipa kyseessä sairauden aiheuttama haitta tai puhtaasti esteettinen toimenpide.

Varaa aika plastiikkakirurgin vastaanotolle >

 

Plastiikkakirurgin palveluihin kuuluvat:

 • Arpikorjaukset ja aknearpien hionta
 • Ryppyjen ja ihojuonteiden tasoitus
 • Labiaplastiat ja muu genitaalikirurgia
 • Haavakirurgia
 • Luomien poistot
 • Lipoomien, ateroomien ja pehmytkudoskasvainten poistot
 • Melanooman hoito (ihosyövän poisto, rekonstruktio ja vartijaimusolmuketutkimus)
 • Muiden ihosyöpien ja syövän esiasteiden poistot
 • Kasvokirurgia:
  – Facelift (koko kasvot)
  – Facelift (ala- ja keskikasvot)
  – Facelift (alakasvot)
  – Mini facelift
  – Pistoshoidot täyteaineilla tai botuliinilla
  – Bruksismin hoito
  – Rasvansiirrot
  – Otsan kohotus
  – Ylä- ja alaluomileikkaukset
  – Kaulan kohotus
  – Kaulan muotoilu ja rasvaimu
  – Ulkokorvan plastia
 • Vartalon alueen kirurgia:
  – Vatsan muotoilu (abdominoplastia)
  – Mini abdominoplastia
  – Pannikulektomia
  – Vatsalihasten erkauman ja/tai napatyrän korjaus
  – Käsivarsien rasvaimu (tai rasvaimu + kiristys)
  – Reisien rasvaimu (tai rasvaimu + kiristys)
  – Vartalon rasvaimu
 • Rintakirurgia:
  – Rintojen pienennysleikkaus
  – Rintojen suurennusleikkaus
  – Rasvansiirto rintoihin
  – Rintojen kohotusleikkaus
  – Rintojen epäsymmetrian korjaus
  – Nännin ja nännipihan korjaus
  – Gynekomastia (miesten rintaleikkaus)
  – Rintakehän maskulinisaatio
  – Rintakehän feminisaatio

Hoidontarve arvioidaan ensimmäisellä käynnillä

Hoitopolku alkaa konsultatiivisella käynnillä, jolla käydään läpi potilaan tilanne ja tavoitteet hoidolle ennen varsinaista toimenpidettä. Kyseessä on keskustelu, jossa voit kertoa tarpeistasi, tavoitteistasi ja kysellä sinua askarruttavista asioista. Plastiikkakirurgi puolestaan haastattelee sinua ja kertoo tilanteeseesi sopivista hoitovaihtoehdoista sekä niiden avulla saavutettavista tuloksista. Samalla käydään läpi toimenpiteeseen valmistavat toimet, siihen liittyvät riskit sekä jälkihoito-ohjeet.

Päätökset tehdään aina yhteisymmärryksessä potilaan ja plastiikkakirurgin kanssa. Kun toimenpiteellä saavutettavat hyödyt arvioidaan riskejä suuremmiksi, voidaan varata uusi aika tulevalle toimenpiteelle. Monet luomenpoistot sekä ihojuonteiden pistoshoidot voidaan suorittaa jo tämän vastaanottokäynnin yhteydessä.

Toimenpiteiden hinnat määräytyvät tarvittavan ajan ja käytetyn menetelmän mukaan ja ensimmäiseltä käynniltä saat myös kustannusarvion toimenpiteestä.

Luomien poistot leikaten ja laserilla

Keskeinen osa plastiikkakirurgin ammattiosaamista ovat luomenpoistot, myös haastavista paikoista kuten kasvoista. Luomi poistetaan tyypillisesti, jos epäillään ihomuutosta, mutta myös sen aiheuttaman epämukavuuden tai esteettisen haitan takia.

Plastiikkakirurgimme käytössä on hiilidioksidilaser, jolla tietyntyyppiset luomet voidaan poistaa nopeasti ja tehokkaasti. Luomia poistetaan myös leikaten, jolloin toimenpiteen aiheuttama esteettinen vaikutus arvioidaan etukäteen. Toimeenpiteen näkyvien jälkien minimointi on plastiikkakirurgin erikoisosaamista.

Yksittäinen ja helpossa paikassa oleva luomi voidaan joskus poistaa ensimmäisen vastaanottokäynnin yhteydessä, mutta tyypillisesti luomien poistoon varataan erillinen aika konsultaation jälkeen.

Arpien korjaus

Myös arpien korjaus on plastiikkakirurgin ominta erikoisalaa. Arpikorjauksissa arpea voidaan hioa laserilla, tai sen suuntaa voidaan muuttaa leikaten plastioilla eli ihosiirteillä ihojuonteiden myötäiseksi, jolloin se ei erotu niin voimakkaasti. Joskus syvä arpi voidaan myös leikata pois tai arven jättämää kuoppaa voidaan täyttää ihon alle tehtävällä rasvansiirrolla.

Arpien korjauksessa on hyvä muistaa, että ne voidaan tehdä vasta noin vuoden verran arven syntymisen jälkeen. Arvet paranevat hitaasti ja ensin tulee antaa luonnon tehdä tehtävänsä, jotta vältytään turhilta toimenpiteiltä.

Arpikorjauksen tarpeesta keskustellaan aina ensin vastaanottokäynnillä ennen varsinaista toimenpidettä. Tapaamisella käydään läpi tavoitteet, riskit sekä realistisesti saavutettavissa oleva lopputulos. Keskustelun pohjalta päätetään yhteisesti sopiva hoitomuoto.

Plastiikkakirurgi auttaa esteettisissä ja toiminnallisissa haitoissa

Plastiikkakirurgin vastaanotolta löytyy siis apu moneen elämää häiritsevään vaivaan, olivatpa ne esteettisiä tai toiminnallisia. Varaa aika ja tule selvittämään, kuinka plastiikkakirurgi voi parhaiten auttaa sinua. Plastiikkakirurgian hoitojen ja leikkausten hinnat koostuvat muiden lääkäripalveluiden tapaan lääkärinpalkkiosta sekä tarvikemaksuista.

Varaa aika plastiikkakirurgin vastaanotolle >

 

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen palvelu.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}
Ihosairaala