Ompeleiden poisto

Kaikkiin Ihosairaalan toimenpiteisiin, joissa käytetään päällisompeleita, sisältyy ompeleiden poisto ilman lisäveloitusta. Ompeleiden poisto on nopea, hoitajan suorittama toimenpide ja sen yhteydessä saat myös ohjeet leikkaushaavan jatkohoitoa varten tarvittaessa.

Varaa aika ompeleiden poistoon >

Ompeleiden poistosta sovitaan toimenpiteen yhteydessä

Ompeleiden käyttö riippuu paljon suoritettavasta toimenpiteestä ja sen seurauksena syntyvästä haavasta. Lääkäri kertoo toimenpiteen yhteydessä, milloin ompeleet voidaan poistaa. Tyypillisesti poisto tapahtuu 7, 10 tai 14 vuorokauden kuluttua toimenpiteestä.

Leikkaushaavan jälkihoito on tärkeää mahdollisimman hyvän esteettisen lopputuloksen kannalta. Ompeleita ja sidoksia tulee käyttää ohjeistuksen mukaan ja haavateippiä voi käyttää vielä ompeleiden poistonkin jälkeen. Lisäksi voidaan tilanteen mukaan käyttää erilaisia arpilevyjä ja -voiteita, jotka edistävät arven parantumista. Lue lisää leikkaushaavan jälkihoidosta >

Arpien hoitoon tarkoitettuja tuotteita on saatavilla Ihosairaalan tiloissa toimivasta myymälästä sekä sen verkkokaupasta.  

Teitä palvelee

Sairaanhoitaja
Sairaanhoitaja

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen palvelu.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}