Tuire Hakala, laserhoitaja

Tuire Hakala

Lähihoitaja, laserhoitaja

Ihosairaalassa työskentelevä Tuire Hakala on kokenut lähihoitaja, jolle ihotautien ja plastiikkakirurgian ala on tullut uran aikana hyvin tutuksi. Hänellä on myös kosmetologin koulutus. Tuire tekee vastaanotollaan karvanpoistoa Ihosairaalan edistyksellisellä LinScan-laserilla. Tyypillisiä laseroinnin kohteita ovat kasvojen karvoitus, bikiniraja, kainalot, sääret ja reidet.

Laserhoito on tehokas tapa vähentää karvankasvua ja poistaa karvoitusta, mutta pysyvä tulos vaatii yleensä useamman käsittelyn, keskimäärin 4-8 hoitokertaa. Hoitosuunnitelma ja arvio saavutettavissa olevista tuloksista tehdään ennen hoidon aloittamista ilmaisessa laitehoitojen konsultaatiossa.

Ystävällinen ja hyväntuulinen Tuire kohtaa jokaisen asiakkaansa yksilöllisesti ja empaattisesti. Toimenpiteissään hän on varmaotteinen ja huolellinen ammattilainen, ja pyrkii luomaan hoitotilanteeseen turvallisen ja rauhallisen ilmapiirin.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Karvojen poisto laserilla

Kielet

Finnishfi

Hinnat

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 15,78€ sekä Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lähihoitaja
  • Kosmetologi

Mediassa

Ihosairaala