Plastiikkakirurgin vastaanotto

Plastiikkakirurgin vastaanotto

Oletko kiinnostunut plastiikkakirurgisista hoidoista? Asiantuntijan konsultaatio nyt 0€ – varaa aika.

Plastiikkakirurgin vastaanotto

Plastiikkakirurgi on esteettisten hoitojen asiantuntija, jonka vastaanotolle voit hakeutua kaikissa ulkonäköön liittyvissä kysymyksissä olipa kyseessä sairauden aiheuttama haitta tai puhtaasti esteettinen toimenpide.

Varaa aika plastiikkakirurgin vastaanotolle >

 

Plastiikkakirurgin palveluihin kuuluvat:

 • Ryppyjen ja ihojuonteiden tasoitus
 • Arpikorjaukset ja aknearpien hionta
 • Silmäluomileikkaukset
 • Rasvansiirrot
 • MiniLift – pienet kasvon/kaulankohotukset
 • Luomien poistot

Hoidontarve arvioidaan ensimmäisellä käynnillä

Hoitopolku alkaa konsultatiivisella käynnillä, jolla käydään läpi potilaan tilanne ja tavoitteet hoidolle ennen varsinaista toimenpidettä. Kyseessä on keskustelu, jossa voit kertoa tarpeistasi, tavoitteistasi ja kysellä sinua askarruttavista asioista. Plastiikkakirurgi puolestaan haastattelee sinua ja kertoo tilanteeseesi sopivista hoitovaihtoehdoista sekä niiden avulla saavutettavista tuloksista. Samalla käydään läpi toimenpiteeseen valmistavat toimet, siihen liittyvät riskit sekä jälkihoito-ohjeet.

Päätökset tehdään aina yhteisymmärryksessä potilaan ja plastiikkakirurgin kanssa. Kun toimenpiteellä saavutettavat hyödyt arvioidaan riskejä suuremmiksi, voidaan varata uusi aika tulevalle toimenpiteelle. Monet luomenpoistot sekä ihojuonteiden pistoshoidot voidaan suorittaa jo tämän vastaanottokäynnin yhteydessä.

Toimenpiteiden hinnat määräytyvät tarvittavan ajan ja käytetyn menetelmän mukaan ja ensimmäiseltä käynniltä saat myös kustannusarvion toimenpiteestä.

Ryppyjen ja juonteiden tasoitus pistoshoidoin

Pistoshoidot ovat tehokas ja turvallinen tapa ehkäistä ikääntymisen merkkejä iholla. Silmäkulmien naururypyt, suunympärysjuonteet sekä otsan sibelius-rypyt ovat tyypillisiä paikkoja, joiden muutoksia hoidetaan pistoksin. Myös poskipäiden ja ohimojen laskeutuneisiin muotoihin sekä kainaloiden liikahikoiluun löytyy apu pistoksista.

Pistoshoitoja on kahdenlaisia: täyteainehoitoja sekä botuliinihoitoja. Plastiikkakirurgi arvioi parhaan tavan edetä optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Pistoshoidot ovat luonteeltaan nopeita toimenpiteitä ja niiden tulos tulos näkyy heti ilman pitkää toipumisaikaa. Hoito voidaankin usein tehdä jo ensimmäisen vastaanottokäynnin yhteydessä. Tarvittaessa varataan erillinen toimenpideaika.

Arpikorjaukset leikaten ja laserilla

Arpien korjaus on plastiikkakirurgin erityisosaamista. Arpikorjauksissa arpea voidaan hioa laserilla, tai sen suuntaa voidaan muuttaa leikaten plastioilla eli ihosiirteillä ihojuonteiden myötäiseksi, jolloin se ei erotu niin voimakkaasti. Joskus syvä arpi voidaan myös leikata pois tai arven jättämää kuoppaa voidaan täyttää ihon alle tehtävällä rasvansiirrolla.

Arpien korjauksessa on hyvä muistaa, että ne voidaan tehdä vasta noin vuoden verran arven syntymisen jälkeen. Arvet paranevat hitaasti ja ensin tulee antaa luonnon tehdä tehtävänsä, jotta vältytään turhilta toimenpiteiltä.

Arpikorjauksen tarpeesta keskustellaan aina ensin vastaanottokäynnillä ennen varsinaista toimenpidettä. Tapaamisella käydään läpi tavoitteet, riskit sekä realistisesti saavutettavissa oleva lopputulos. Keskustelun pohjalta päätetään yhteisesti sopiva hoitomuoto.

Silmäluomileikkaukset ovat paitsi esteettistä myös sairaudenhoitoa

Silmäluomileikkaus on hyvin yleinen, pienehkö toimenpide, jolla helpotetaan väsyneitä ja roikkuvia silmäluomia. Yläluomileikkaus eli blepharoplastia tehdään silloin, kun yläluomissa on ihoylimäärää, joka painaa ripsiä haitaten potilasta.

Yläluomien ylimääräinen iho voi aiheuttaa myös lihasjännityksiä ja päänsärkyä, kun potilas joutuu nostelemaan kulmiaan luomien keventämiseksi. Joskus ihoa on niin paljon, että luomet rajoittavat näkökenttää roikkuen silmäkulmassa näköesteenä. Tällöin leikkaus kuuluu sairaudenhoidon piiriin ja siitä saa myös Kela-korvauksen.

Silmäluomileikkauksesta ja yksilöllisestä hoitosuunnitelmasta keskustellaan aina etukäteen plastiikkakirurgin vastaanotolla.

Luomien poistot leikaten ja laserilla

Plastiikkakirurgin ammattiosaamista ovat myös luomenpoistot, myös haastavista paikoista kuten kasvoista. Luomi poistetaan tyypillisesti, jos epäillään ihomuutosta, mutta myös sen aiheuttaman epämukavuuden tai esteettisen haitan takia.

Plastiikkakirurgimme käytössä on hiilidioksidilaser, jolla tietyntyyppiset luomet voidaan poistaa nopeasti ja tehokkaasti. Luomia poistetaan myös leikaten, jolloin toimenpiteen aiheuttama esteettinen vaikutus arvioidaan etukäteen. Toimeenpiteen näkyvien jälkien minimointi on plastiikkakirurgin erikoisosaamista.

Yksittäinen ja helpossa paikassa oleva luomi voidaan joskus poistaa ensimmäisen vastaanottokäynnin yhteydessä, mutta tyypillisesti luomien poistoon varataan erillinen aika konsultaation jälkeen.

Plastiikkakirurgi auttaa elämää häiritsevissä esteettisissä haitoissa

Plastiikkakirurgin vastaanotolta saat apua esteettisissä kysymyksissä ikään ja sukupuoleen katsomatta. Hoidot eivät ole muuta erikoissairaanhoitoa kalliimpia, vaan hinnat koostuvat niiden tapaan lääkärinpalkkiosta sekä tarvikemaksuista. Plastiikkakirurgin vastaanotolla käy aivan tavallisia ihmisiä, jotka etsivät apua elämää häiritseviin esteettisiin haittoihin.

Plastiikkakirurgin palveluihin kuuluvat:

 • Ryppyjen ja ihojuonteiden tasoitus
 • Arpikorjaukset ja aknearpien hionta
 • Silmäluomileikkaukset
 • Rasvansiirrot
 • MiniLift – pienet kasvon/kaulankohotukset
 • Luomien poistot

Varaa aika plastiikkakirurgin vastaanotolle >

 

Teitä palvelee

LL, Plastiikkakirurgiaan erikoistuva lääkäri
LT, plastiikkakirurgian erikoislääkäri
LT, Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
LL, Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
LL, plastiikkakirurgian erikoislääkäri
LT, plastiikkakirurgian erikoislääkäri
LL, Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen palvelu.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}
Ihosairaala