Ian Barner-Rasmussen, plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Ian Barner-Rasmussen

LT, Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
”Minulle on tärkeää, että potilas tuntee olonsa täysin turvalliseksi sekä vastaanoton että toimenpiteen aikana.”

”Sanotaan usein, että plastiikkakirurgit hoitavat potilaita päästä varpaisiin ja vauvasta vaariin, ja plastiikkakirurgia onkin varmasti monipuolisin kirurgian ala. Erikoisalan nimi tule kreikkalaisesta muotoilua tai kuvanveistoa tarkoittavasta sanasta plastikē, ja plastiikkakirurgin tehtävä onkin korjata, palauttaa, tai parantaa kudoksen muotoa ja toimintaa.”

Ian on erityisesti pään ja kaulan alueen kirurgiaan, ihosyöpäkirurgiaan ja pehmytkudoskasvainten hoitoon erikoistunut plastiikkakirurgi. Potilaaseen keskittyminen ja kuunteleminen ovat hoitosuhteen tärkein ydin, jonka avulla Ian selvittää parhaimman mahdollisen ratkaisun sekä hoitokeinon potilaan elämäntilanteeseen nähden.

”Minulle on tärkeä, että potilas tuntee olonsa täysin turvalliseksi sekä vastaanoton että toimenpiteen aikana. Kun sitten leikkaan, keskityn täysin tekemiseen ja olen äärimmäisen pikkutarkka.”

Onnistuneen lopputuloksen resepti on asiakas, joka tietää tarkalleen mitä tehdään ja millainen odotettu lopputulos on sekä kirurgi, joka on täysin sitoutunut parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseen. ”Ehdoton luottamus näiden kahden välillä, ja ripaus huumoria. Vastaanotolla saa olla myös hauskaa, ja nauru on erinomainen lääke jännitykseen.”

Ihosyöpien ja hyvänlaatuisten ihomuutosten leikkaushoito koko kehon alueelta kuuluvat Ianin erityisosaamiseen. Tämän lisäksi myös isompien muutosten poisto ja poistojen korjaukset siirteillä tai kielekkeillä onnistuvat, arvet minimoiden.  

”Olen myös erityisen perehtynyt erilaisten ihon alaisten ja syvempienkin pattien ja kasvainten diagnostiikkaan ja hoitoon. Lisäksi vanhojen arpien hoito ja korjaus sekä amputaatiotynkien ongelmat hoituvat minun vastaanotollani.”

”Työssäni minua kiehtoo sen luovuus, ja parasta on tämän luovuuden käyttäminen löytämään jokaiselle potilaalle yksilöllinen, juuri hänelle paras hoito.”


Ianin saamaa asiakaspalautetta (NPS-kysely)

*Lääkäri kohtasi potilaan hyvin ja olo oli turvallinen ja luottavainen koko ajan.*
*Lääkäri oli asiantunteva ja selitti asiat huolellisesti ja rauhassa.*
*Todella ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua huumorilla höystettynä.*
*Lääkäri oli erittäin asiantunteva, asiallinen ja empaattinen. Todella hyvää palvelua. Voin suositella!*

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

 • Kasvojen alueen kirurgia
 • Ylä- ja alaluomileikkaukset
 • Vaativat luomien ja ihomuutosten poistot siirteillä ja kielekkeillä
 • Ihosyöpä
 • Patit (pehmytkudos)
 • Arvet / arpikorjaukset

Kielet

Englishen
Finnishfi
Swedishsv

Hinnat

 • 30min 131,25€*
 • 60min 210,00€*
 • Mahdolliset toimenpiteet ja tutkimukset laskutetaan erikseen

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

 • Lääketieteen tohtori
 • Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Ihosairaala