ihosairaala-barner-rasmussen-ian-2-1

Ian Barner-Rasmussen

MD, specialist i plastikkirurgi
”För mig är det viktigt att patienten känner sig helt trygg både under mottagningen och ingreppet."

”Det sägs ofta att plastikkirurger sköter patienter från topp till tå och från ung till gammal. Plastikkirurgi är nog det mångsidigaste kirurgiska området. Specialitetens namn härrör från det grekiska ordet plastikē, som betyder formgivning eller skulptur. Plastikkirurgen jobbar ju med att korrigera, återställa eller förbättra vävnadens form eller funktion.”   

 

Ian har specialiserat sig på huvud- och halskirurgi, hudcancerkirurgi och behandling av mjukvävnadstumörer. Att fokusera på patienten och lyssna på hen är centralt för vårdrelationen och hjälper Ian att komma fram till bästa möjliga lösning och behandlingsmetod med tanke på patientens livssituation.   

 

”För mig är det viktigt att patienten känner sig helt trygg både under mottagningen och ingreppet. När jag sedan opererar fokuserar jag fullständigt på det jag gör och är extremt petnoga.”  

Receptet för ett lyckat resultat är en kund som vet exakt vad som görs och vad det förväntade slutresultatet är och en kirurg som är fullständigt engagerad till att uppnå bästa möjliga resultat. ”Ett absolut förtroende mellan de här två och en gnutta humor. Man får ha roligt på mottagningen och ett gott skratt är utmärkt medicin mot spänning.” 

Ians specialkompetens omfattar kirurgisk behandling av hudcancer och godartade hudförändringar över hela kroppen. Det är också möjligt att ta bort större förändringar samt korrigera borttagning med transplantat eller flikar, med så små ärr som möjligt.   

”Jag är också speciellt förtrogen med diagnostik och behandling av olika subkutana och djupare fläckar och tumörer. På min mottagning behandlar eller korrigerar jag också gamla ärr och tar bort amputationsstumpar.”  

”Jag gillar mitt jobb för att det är så kreativt och det

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Ingrepp i ansiktsområdet
  • Operation av övre och undre ögonlock
  • Krävande borttagande av födelsemärken och hudförändringar med transplanterad hud och flikar
  • Korrigeringar av ärr
  • Klump (mjuk vävnad)

Språk

Englishen
Finnishfi
Swedishsv

Priser

  • 30min 131,25€*
  • 60min 210,00€*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Medicine doktor
  • Specialist i plastikkirurgi
Ihosairaala