Ihotautilääkärin vastaanotto

Iho

Ihosairauksien hoito on erityisosaamistamme: jos se on iholla, me hoidamme sinua. Ihosairaalassa työskentelee yli 30 ihotautien erikoislääkäriä, joiden joukkoon mahtuu dosentteja, yliopistollisten sairaaloiden vastuulääkäreitä ja kansallisten hoito-ohjeiden kirjoittajia, joille voit varata ajan kaikissa ihon terveyteen liittyvissä ongelmissa.

Yleisimmin hoidettavia ihosairauksia ovat esimerkiksi akne, luomet ja ihomuutokset, atooppinen ihottuma, psoriaari, nokkosihottuma eli urtikaria, erilaiset ihottumat, allergiat, ruusufinni, kutinat, hiusten ja kynsien ongelmat, seksitaudit ja limakalvojen sairaudet. Alta löydät tietoa eri sairauksiin liittyvistä palveluista.

Jos et ole varma, voit aina varata ajan ihotautien erikoislääkärille tai soittaa 010 4192000 ja hoitohenkilökuntamme auttaa ajanvarauksessa.

Filtteröi palveluita kategorioittain.

Filtteröi palveluita kategorioittain.

  • Kaikki
  • Akne
  • Allergia
  • Esteettiset hoidot
  • Hoitajan toimenpiteet
  • Iho
  • Lasten iho
  • Luomet ja ihomuutokset
  • Seksitaudit ja intiimialue
  • Yleisimmät palvelut
Aknen hoitoon erikoistuneet ihotautilääkärimme hoitavat vaikeatkin erityistapaukset kokemuksella ja tehokkaasti.
Fraktioitu laser soveltuu esteettisiin toimenpiteisiin, kuten ihojuonteiden tasoitukseen ja aknearpien hiontaan.
Ihosairauksiin perehtyneet sairaanhoitajamme hoitavat käsien ja jalkojen syyliä nestetyppijäädytyksellä eli kryohoidolla.
Lasten herkälle iholle ja sen ongelmille on omat asiantuntijansa, joille voit varata ajan kaikissa ihosairauksissa.
Aknearpia hoidetaan aknen aktiivisen vaiheen taltuttua esimerkiksi laserhionnalla, kuorinnalla tai mikroneulauksella.
Kapeakaistaista UVB-valohoitoa käytetään mm. atooppisen ihottuman, psoriaasin ja kutinan hoitoon ja se vaatii lääkärin lähetteen.
PDT eli fotodynaaminen terapia on tehokas ja turvallinen nuorennushoito, jolla hoidetaan myös valovaurioita ja ihomuutoksia.
Aknen ja aknearpien hoito on vahvuutemme ja kokeneilta lääkäreiltämme löytyy apu myös aknen vaativiin erityistapauksiin.
Hiilidioksidilaser on tehokas ja nopea menetelmä monien ihomuutosten, kuten koho- ja rasvaluomien sekä syylien poistoon.
Luomitarkastukset, luomien ja ihomuutosten poistot sekä ihosyöpien hoito ovat erikoisosaamistamme ja hoitoon pääset nopeasti.
Yläluomileikkaus tuo apua raskaisiin yläluomiin ja piristää ilmettä. Sen avulla poistetaan silmäluomien ihoylimäärää.
Mikroneulaus ja PRP-hoito ovat kevyitä esteettisiä toimenpiteitä, joilla voidaan hoitaa ihon ikääntymisen merkkejä sekä arpia.
Isotretinoiinihoitoon kuuluu laboratoriokokeita, joilla varmistetaan veriarvot kolme kertaa hoitojakson aikana
Toimenpiteiden jälkeen voit varata ajan hoitajillemme ompeleiden poistoon saamiesi ohjeiden mukaan.
Botuliini- ja täyteainehoidoilla hoidetaan pääasiassa kasvojen alueen ryppyjä ja juonteita, mutta myös mm. liikahikoilua.
Jalkaterapeutin vastaanotolla hoituvat mm. erilaiset kynsi­muutokset, sisään­kasvaneet kynnet, jalkojen alueen syylät, haavaumat ja kovettumat.
Ihotautilääkärin suorittama kemiallinen kuorinta heleyttää ihoa tehokkaasti ja toimii aknearpien hoitoon.
Lasten iho on herkkä ja sen hoito vaatii perehtyneisyyttä. Kokeneet lääkärimme auttavat kaikissa ihosairauksissa ja allergioissa.
Iho-ongelmiin perehtyneen kosmetologin palvelut täyden­tävätkin osaltaan Ihosairaalan valikoimaa ja sen lääketieteellisiä palveluita.
Apua ihon juonteisiin, ryppyihin, näppyihin, aknearpiin, ihon epätasaisuuteen ja raskaisiin yläuomiin.
Syylien jäädytys, valohoito, iontoforeesi liikahikoiluun, allergia- ja seksitautitestit sekä muut laboratorionäytteet.