Ihosairauksien hoito on erityisosaamistamme: jos se on iholla, me hoidamme sinua. Ihosairaalassa työskentelee yli 30 ihotautien erikoislääkäriä, joiden joukkoon mahtuu dosentteja, yliopistollisten sairaaloiden vastuulääkäreitä ja kansallisten hoito-ohjeiden kirjoittajia, joille voit varata ajan kaikissa ihon terveyteen liittyvissä ongelmissa.

Yleisimmin hoidettavia ihosairauksia ovat esimerkiksi akne, luomet ja ihomuutokset, atooppinen ihottuma, psoriaari, nokkosihottuma eli urtikaria, erilaiset ihottumat, allergiat, ruusufinni, kutinat, hiusten ja kynsien ongelmat, seksitaudit ja limakalvojen sairaudet. Alta löydät tietoa eri sairauksiin liittyvistä palveluista.

Jos et ole varma, voit aina varata ajan ihotautien erikoislääkärille tai soittaa 010 4192000 ja hoitohenkilökuntamme auttaa ajanvarauksessa.

Filtteröi palveluita kategorioittain.

Filtteröi palveluita kategorioittain.

  • Kaikki
  • Akne
  • Allergia
  • Esteettiset hoidot
  • Hoitajan toimenpiteet
  • Iho
  • Lasten iho
  • Luomet ja ihomuutokset
  • Seksitaudit ja intiimialue
  • Yleisimmät palvelut
Lasten herkälle iholle ja sen ongelmille on omat asiantuntijansa, joille voit varata ajan kaikissa ihosairauksissa.
Ihosairauksiin perehtyneet sairaanhoitajamme hoitavat käsien ja jalkojen syyliä nestetyppijäädytyksellä eli kryohoidolla.
Fraktioitu laser soveltuu esteettisiin toimenpiteisiin, kuten ihojuonteiden tasoitukseen ja aknearpien hiontaan.
Karvanpoisto laserilla on nopea ja tehokas tapa päästä ei-toivotuista ihokarvoista eroon pysyvästi. Käytössämme on uudenlainen LinScan-diodilaser.
Kapeakaistaista UVB-valohoitoa käytetään mm. atooppisen ihottuman, psoriaasin ja kutinan hoitoon ja se vaatii lääkärin lähetteen.
Aknearpia hoidetaan aknen aktiivisen vaiheen taltuttua esimerkiksi laserhionnalla, kuorinnalla tai mikroneulauksella.
PDT eli fotodynaaminen terapia on tehokas ja turvallinen nuorennushoito, jolla hoidetaan myös valovaurioita ja ihomuutoksia.
Hiilidioksidilaser on tehokas ja nopea menetelmä monien ihomuutosten, kuten koho- ja rasvaluomien sekä syylien poistoon.
Aknen ja aknearpien hoito on vahvuutemme ja kokeneilta lääkäreiltämme löytyy apu myös aknen vaativiin erityistapauksiin.
Yläluomileikkaus tuo apua raskaisiin yläluomiin ja piristää ilmettä. Sen avulla poistetaan silmäluomien ihoylimäärää.
Luomitarkastukset, luomien ja ihomuutosten poistot sekä ihosyöpien hoito ovat erikoisosaamistamme ja hoitoon pääset nopeasti.
Jalkaterapeutin vastaanotolla hoituvat mm. erilaiset kynsi­muutokset, sisään­kasvaneet kynnet, jalkojen alueen syylät, haavaumat ja kovettumat.
Toimenpiteiden jälkeen voit varata ajan hoitajillemme ompeleiden poistoon saamiesi ohjeiden mukaan.
Botuliini- ja täyteainehoidoilla hoidetaan pääasiassa kasvojen alueen ryppyjä ja juonteita, mutta myös mm. liikahikoilua.
Mikroneulaus ja PRP-hoito ovat kevyitä esteettisiä toimenpiteitä, joilla voidaan hoitaa ihon ikääntymisen merkkejä sekä arpia.
Ihotautilääkärin suorittama kemiallinen kuorinta heleyttää ihoa tehokkaasti ja toimii aknearpien hoitoon.
Lasten iho on herkkä ja sen hoito vaatii perehtyneisyyttä. Kokeneet lääkärimme auttavat kaikissa ihosairauksissa ja allergioissa.
Iho-ongelmiin perehtyneen kosmetologin palvelut täyden­tävätkin osaltaan Ihosairaalan valikoimaa ja sen lääketieteellisiä palveluita.
Apua ihon juonteisiin, ryppyihin, näppyihin, aknearpiin, ihon epätasaisuuteen ja raskaisiin yläuomiin.
Syylien jäädytys, valohoito, iontoforeesi liikahikoiluun, allergia- ja seksitautitestit sekä muut laboratorionäytteet.

Tilaa uutiskirjeemme