Pistoshoidot

Plastiikkakirurgisten hoitojen konsultaatio 0€

Plastiikkakirurgisten hoitojen konsultaatio 0€

Olipa kyseessä sitten sairauden aiheuttama kosmeettinen haitta, onnettomuuden jättämä arpi, ikääntymisen mukanaan tuomat muutokset tai yksinkertaisesti ihon kunnon kohentaminen, voit hakeutua maksuttomaan esteettisten hoitojen konsultaatioon.
Varaa aika plastiikkakirurgisen hoitajan konsultaatioon >

 

Tyytyväisyys omaan ihoon ja ulkonäköön vaikuttavat suuresti elämänlaatuun. Ihoamme koettelevat elämän mittaan monenlaiset haasteet, joiden jättämiin jälkiin voidaan vaikuttaa erilaisin menetelmin. Monilla hoidoilla on vaikutusta myös ihon helppohoitoisuuteen: kun iho voi hyvin, siitä on helpompi huolehtia. 

Joskus itselle sopivan hoidon löytäminen on haastavaa ja ammattilaisen näkökulma on hyödyksi. Useimmat toimenpiteet vaativatkin aina konsultaatiokäynnin ennen toimenpideajan varaamista. Käynnin tavoitteena on saada realistinen käsitys hoidolla saavutettavissa olevista tuloksista, siihen liittyvistä mahdollisista riskeistä ja löytää näiden pohjalta yksilölliseen tilanteeseen sopiva hoitomuoto. 

Maksuton konsultaatio

Maksuttomalla konsultaatiokäynnillä kokenut esteettinen sairaanhoitaja keskustelee asiakkaan tarpeista sekä kartoittaa hänelle sopivan hoitovaihtoehdon kustannusarvioineen. Käynnin päätteeksi varataan aika itse toimenpiteeseen. Konsultaatiokäynti ei kuitenkaan velvoita asiakasta mihinkään.

Ihosairaalan tarjoamat esteettiset hoidot ovat tutkitusti tehokkaita ja turvallisia. Niiden tavoitteena on ihon kunnon ja ulkonäön raikastaminen asiakkaalle sopivalla tavalla. Valikoima kattaa koko kirjon kuorinnoista pistoksiin, fotodynaamisesta terapiasta lasereihin ja mikroneulauksesta plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin

Esteettisten hoitojen ammattilaisina toimivat hoidosta riippuen kosmetologit, sairaanhoitajat, ihotautilääkärit tai plastiikkakirurgit. Tutustu esteettisiin hoitoihimme >

Varaa aika plastiikkakirurgisen hoitajan konsultaatioon >

Teitä palvelee

Sairaanhoitaja
Sairaanhoitaja, Haavahoitaja, Palvelupäällikkö
Sairaanhoitaja, kosmetologi
Sairaanhoitaja

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen palvelu.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}
Ihosairaala