Plastiikkakirurgisten hoitojen maksuton konsultaatio

Plastiikkakirurgisten hoitojen konsultaatio 0€

Oletko kiinnostunut plastiikkakirurgisista hoidoista? Asiantuntijan konsultaatio nyt 0€ – varaa aika.

Plastiikkakirurgisten hoitojen konsultaatio 0€

Plastiikkakirurgiset toimenpiteet ja hoidot alkavat aina konsultatiivisella vastaanottokäynnillä, jolla käydään läpi potilaan tilanne ja tavoitteet hoidolle ennen varsinaista toimenpidettä. Konsultaatio plastiikkakirurgiaan erikoistuneen sairaanhoitajan luona on maksuton.
Varaa aika plastiikkakirurgisen hoitajan konsultaatioon >

 

Plastiikkakirurgian toimenpiteillä ja hoidoilla pystytään korjaamaan monenlaisia esteettisiä ja toiminnallisia haittoja, jotka häiritsevät ihmisten normaalia elämää ja laskevat elämänlaatua. Hoitopolku alkaa aina konsultaatiolla joko plastiikkakirurgin tai sairaanhoitajan luona.

Maksuton konsultaatio

Ihosairaalassa konsultaatiokäynti plastiikkakirurgiaan erikoistuneen sairaanhoitajan luona on maksuton.

Konsultaatiokäynnillä kokenut plastiikkakirurgian sairaanhoitaja keskustelee asiakkaan kanssa tämän tarpeista ja toiveista ja muista mahdollisesti askarruttavista asioista. Käynnin tavoitteena on kartoittaa asiakkaalle sopiva toimenpide tai hoitomuoto kustannusarvioineen. Tärkeää on muodostaa yhteinen ja realistinen käsitys saavutettavissa olevista tuloksista ja käydä läpi myös mahdolliset riskit. Käynnin päätteeksi varataan aika itse toimenpiteeseen. Konsultaatiokäynti ei kuitenkaan velvoita asiakasta mihinkään.

Plastiikkakirurgiset sairaanhoitajat ovat asiantuntemuksensa lisäksi myös kuuntelemisen mestareita ja sitoutuneita löytämään kullekin asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun.

Varaa aika plastiikkakirurgisen hoitajan konsultaatioon >

 

Korkealaatuista plastiikkakirurgiaa – ihan tavallisille ihmisille

Plastiikkakirurgisista leikkauksista ja toimenpiteistä löytyy usein apu aivan tavallisten ihmisten elämää häiritseviin, yleisiin ulkonäköön liittyviin murheisiin.

Ihosairaalan plastiikkakirurgeiden palveluihin kuuluvat mm.

  • Facelift: Palauttaa kasvojen ja kaulan alueen nuorekkaampaan muotoon tehokkaasti ja pitkäkestoisesti.
  • Yläluomileikkaus: Voi tuoda ulkonäköön dramaattisen muutoksen suhteellisen pienellä ja yksinkertaisella toimenpiteellä. Kun yläluomista poistetaan ylimääräinen roikkuva iho ja rasva, väsynyt ja alakuloinen vaikutelma katoaa ja kasvojen yleisilme nuorentuu ja piristyy.
  • Pistoshoidot (täyteaineella tai botuliinilla): Tasoittavat juonteita ja ryppyjä esimerkiksi silmien ja suun ympärillä antaen kasvoille sileämmän, nuorekkaamman ilmeen.
  • Rasvansiirrot: Voivat palauttaa kasvoille niiden kadonneen täyteläisyyden ja luonnollisen kauniin muodon.
  • Arpien korjaus: Häiritseviä arpia voidaan korjata ja häivyttää ja lievittää siten potilaan kokemaa kosmeettista tai toiminnallista haittaa.
  • Rintaleikkaukset: Ihosairaalassa tehdään rintojen suurennuksia implanteilla tai rasvansiirrolla, rintojen pienennystä, kohotusta, feminisaatiota ja maskulinisaatiota sekä erilaisia rintojen ja nännien korjausleikkauksia.
  • Abdominoplastia: Vatsan alueen ihoylimäärää voidaan poistaa kirurgisesti ja näin palauttaa vyötärölinjaa luonnolliseen muotoonsa. Leikkauksella on myös mahdollista korjata synnytyksen jälkeinen vatsalihaserkauma.
  • Rasvaimu ja kiristys: Ihon alle kertyneitä yksittäisiä rasvakertymiä voidaan pienentää paikallisesti ja samalla voidaan tarvittaessa poistaa rasvaimun yhteydessä syntynyttä ihoylimäärää.
Varaa aika plastiikkakirurgisten hoitojen konsultaatioon >

Teitä palvelee

Esteettinen sairaanhoitaja, kosmetologi
Esteettinen sairaanhoitaja
Esteettinen sairaanhoitaja

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen palvelu.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}
Ihosairaala