Pistoshoidot

Plastiikkakirurgisten hoitojen konsultaatio 0€

Oletko kiinnostunut plastiikkakirurgisista hoidoista? Asiantuntijan konsultaatio nyt 0€ – varaa aika.

Plastiikkakirurgisten hoitojen konsultaatio 0€

Olipa kyseessä sitten sairauden aiheuttama kosmeettinen haitta, onnettomuuden jättämä arpi, ikääntymisen mukanaan tuomat muutokset tai yksinkertaisesti ihon kunnon kohentaminen, voit hakeutua maksuttomaan esteettisten hoitojen konsultaatioon.
Varaa aika plastiikkakirurgisen hoitajan konsultaatioon >

 

Tyytyväisyys omaan ihoon ja ulkonäköön vaikuttaa suuresti elämänlaatuun. Ihoamme koettelevat elämän mittaan monenlaiset haasteet, joiden jättämiin jälkiin voidaan vaikuttaa erilaisin menetelmin. Monilla hoidoilla on vaikutusta myös ihon helppohoitoisuuteen: kun iho voi hyvin, siitä on helpompi huolehtia. 

Joskus itselle sopivan hoidon löytäminen on haastavaa ja ammattilaisen näkökulma on hyödyksi. Useimmat toimenpiteet vaativatkin aina konsultaatiokäynnin ennen toimenpideajan varaamista. Käynnin tavoitteena on saada realistinen käsitys hoidolla saavutettavissa olevista tuloksista, siihen liittyvistä mahdollisista riskeistä ja löytää näiden pohjalta yksilölliseen tilanteeseen sopiva hoitomuoto. 

Maksuton konsultaatio

Maksuttomalla konsultaatiokäynnillä kokenut esteettinen sairaanhoitaja keskustelee asiakkaan kanssa hänen tarpeistaan ja toiveistaan ja kartoittaa tältä pohjalta hänelle sopivan hoitovaihtoehdon kustannusarvioineen. Käynnin päätteeksi varataan aika itse toimenpiteeseen. Konsultaatiokäynti ei kuitenkaan velvoita asiakasta mihinkään.

Ihosairaalan tarjoamat esteettiset hoidot ovat tutkitusti tehokkaita ja turvallisia. Niiden tavoitteena on ihon kunnon ja ulkonäön raikastaminen asiakkaalle sopivalla tavalla. Valikoima kattaa koko kirjon kuorinnoista pistoksiin, fotodynaamisesta terapiasta lasereihin ja mikroneulauksesta plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin. Esteettisten hoitojen ammattilaisina toimivat hoidosta riippuen kosmetologit, sairaanhoitajat, ihotautilääkärit tai plastiikkakirurgit.

Varaa aika plastiikkakirurgisen hoitajan konsultaatioon >

 

Plastiikkakirurgiaa ja esteettisiä hoitoja – ihan tavallisille ihmisille

Plastiikkakirurgian toimenpiteistä ja erilaisista esteettisistä hoidoista löytyy usein apu aivan tavallisten ihmisten elämää häiritseviin, yleisiin ulkonäköön liittyviin murheisiin.

Ihosairaalan plastiikkakirurgeiden palveluihin kuuluvat mm.

  • Pistoshoidot (täyteaineella tai botuliinilla): Tasoittavat juonteita ja ryppyjä esimerkiksi silmien ja suun ympärillä antaen kasvoille sileämmän, nuorekkaamman ilmeen.
  • Rasvansiirrot: Voivat palauttaa kasvoille niiden kadonneen täyteläisyyden ja luonnollisen kauniin muodon.
  • Ihon laserhoidot; fraktioitu laser ja verisuonilaser: Korjaavat ja häivyttävät arpia, pigmenttimuutoksia, luomia ja syntymämerkkejä sekä muita ihon epätasaisuuksia. Laserilla saadaan myös ryppyjä tasoitettua ja iho kimmoisammaksi.
  • Yläluomileikkaus: Voi tuoda ulkonäköön dramaattisen muutoksen suhteellisen pienellä ja yksinkertaisella toimenpiteellä. Kun yläluomista poistetaan ylimääräinen roikkuva iho ja rasva, väsynyt ja alakuloinen vaikutelma katoaa ja kasvojen yleisilme nuorentuu ja piristyy.

Muihin Ihosairaalan esteettisiin hoitoihin lukeutuvat mm.

  • Karvanpoisto laserilla: Nopea ja tehokas tapa päästä ei-toivotuista ihokarvoista eroon pysyvästi. Käytössämme on uudenlainen LinScan-diodilaser.
  • Päivänvalo-PDT: Fotodynaaminen terapia on tehokas ja turvallinen nuorennushoito, jolla hoidetaan myös valovaurioita ja ihomuutoksia.
  • Mikroneulaus: Tällä kevyellä esteettisellä toimenpiteellä voidaan hoitaa ihon ikääntymisen merkkejä sekä häivyttää arpia.
  • PRP-hoito: Ihoon imeytetään kehon omia kasvutekijöitä. Tehdään yleensä mikroneulauksen yhteydessä.
  • TCA-kuorinta: Ihotautilääkärin suorittama kemiallinen kuorinta heleyttää ihoa tehokkaasti ja toimii aknearpien hoitoon.
  • Kosmetologin palvelut: Iho-ongelmiin perehtyneiden kosmetologien palvelut täydentävät osaltaan Ihosairaalan esteettisten hoitojen valikoimaa ja sen lääketieteellisiä palveluita.

Konsultaatiossa saat ammattitaitoiselta sairaanhoitajaltamme arvion, mitkä toimenpiteet tai hoidot sopisivat parhaiten juuri sinulle ja antaisivat parhaan esteettisen tuloksen.

Varaa aika plastiikkakirurgisten hoitojen konsultaatioon >

Teitä palvelee

Sairaanhoitaja
Esteettinen sairaanhoitaja
Sairaanhoitaja, kosmetologi
Sairaanhoitaja

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen palvelu.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}
Ihosairaala