Karvanpoisto laserilla tuo pysyvän tuloksen

Karvanpoisto laserilla

Karvanpoisto laserilla

Karvanpoisto laserilla on kätevä keino hankkiutua häiritsevistä ihokarvoista eroon pysyvästi. Käytössämme on uudenlainen Saksassa suunniteltu ja valmistettu LinScan-laser, jonka avulla hoito on tehokasta, nopeaa ja turvallista. 

Laserhoidon toiminta perustuu ihokarvojen pigmenttiin. Laser käyttää aallonpituutta 808nm, joka hakeutuu karvan tummaan juurituppeen kuumentaen sitä ja tuhoten sen tuppeen kohdistuvan lämmön avulla. Iho ei pääse kuumenemaan, sillä uuden teknologiaan perustuvassa skannaavassa hoitokärjessä on tehokas jäähdytys jopa nollaan asteeseen, mikä parantaa hoidon mukavuutta. Skannaava lasersäde mahdollistaa kliinisesti tutkitusti nopean ja tehokkaan karvanpoiston. Esimerkiksi kainalon hoitamiseen menee vain muutama minuutti.

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon >

Jos ihosi on täysin terve tai olet käynyt hoidossa aiemmin, voi konsultaation ja ajanvarauksen hoitaa myös puhelimitse 010 4192000. 

Pysyvä tulos vaatii useita hoitokertoja

Karvanpoistolaser vaikuttaa kasvuvaiheessa oleviin karvatuppeihin vahingoittaen niitä lämpövaikutuksellaan. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen arviolta 30% karvatupeista vahingoittuu ja lakkaa kasvamasta. Tämä on kuitenkin yksilöllistä ja riippuu kasvuvaiheessa olevien karvojen määrästä.

Vahingoittuneet karvatupet eivät työnny ihosta ulos muiden karvanpoistolaserien tavoin vaan aluksi ne näyttävät jatkavan kasvuaan. Seuraavan kerran höylätessä vahingoittuneet karvatupet eivät kuitenkaan enää kasvata uutta karvaa ja vain jäljelle jääneet karvat kasvavat takaisin. Näin karvoitus ohenee ja vaalenee vähitellen.

Hoitotulos vaatii tilanteesta riippuen yleensä noin 4-6 hoitokertaa, jotka suoritetaan 4-6 viikon välein. Varsinaisen hoitosarjan jälkeen voidaan tarvittaessa tehdä ylläpitohoitoja.

Diodilaser on tutkitusti tehokas

Uuden teknologian diodilaserimme on tutkitusti tehokas. Tutkimuksissa on todettu, että teho on identtinen aleksandriittilaserin kanssa: 5 hoitokerran jälkeen hoidetun alueen karvoitus on vähentynyt noin 80%. Uusi saksalainen Linscan-laser on lisäksi nopeampi eikä se aiheuta palaneen karvan käryä hoidon aikana.

Esteettisestä karvanpoistosta karvatupentulehdukseen – mitä kaikkea laserilla hoidetaan? 

Karvanpoistolaseria käytetään paljon esteettisistä syistä tehtäviin karvanpoistoihin esimerkiksi kainaloiden, säärien, bikinrajan, selän tai kasvojen alueella. Esteettisten hoitojen lisäksi diodilaser ratkaisee sisäänpäin kasvaneiden karvojen ongelman ja soveltuu myös karvatupentulehduksen eli follikuliitin hoitoon sekä hirsutismin eli liikakarvoituksen hoitoon. Karvatuppitulehduksen sekä hirsutismin tapauksessa laserkarvanpoisto on lääketieteellinen hoito, jolloin hoito on arvonlisäveroton ja vaatii lääkärin lähetteen.

Näin hoito etenee

Hoito alkaa hoidettavan alueen ja potilaan ihotyypin kartoituksella, joiden perusteella valitaan oikeat asetukset. Varmistetaan, että ihokarvat on höylätty huolellisesti pois. Ennen hoidon aloitusta silmät vielä suojataan huolellisesti suojalaseilla. 

Jos hoidettava alue on laaja, voidaan laseria käyttää liu’uttamalla hoitokärkeä alueen yli. Tällöin voidaan käyttää geeliä mukavuuden lisäämiseksi. Pienet alueet hoidetaan yksittäisillä pulsseilla. 

Molemmissa tapauksessa hoitokärjen jäähdytetty kristalli painetaan ihoa vasten ennen laserpulssin laukaisua, jolloin lämpö ei juuri tunnu iholla eikä käryä synny lainkaan. Hoito voi tuntua hieman epämukavana pistelynä hoitoalueella.

Miten hakeudun karvanpoistoon?

Laserhoidot karvanpoistoon toteutetaan koulutettujen sairaanhoitajiemme toimesta. Hoitoihin voi hakeutua suoraan maksuttoman sairaanhoitajan konsultaation kautta. Konsultaatiossa kartoitetaan lähtötilanne ja tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma. Myös ihotautilääkäri voi tehdä lähetteen hoitoon, esimerkiksi mikäli taustalla on lääketieteellinen syy. 

Ennen hoitoa ihokarvat ajellaan huolellisesti höylällä. Tämä suositellaan tehtäväksi jo kotona hoitoa edeltävänä päivänä. Ihorikkoa ja epilaattoria tulee välttää. Ennen hoitoa on myös tärkeää välttää rusketusta. Hoidon jälkeen on iho suojattava huolellisesti auringolta suojakertoimella 50. 

Huom! Konsultaatioon suositellaan tultavaksi karvat ajelematta, jotta voidaan kartoittaa alkutilanne. 

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon >

Jos ihosi on täysin terve tai olet käynyt hoidossa aiemmin, voi konsultaation ja ajanvarauksen hoitaa myös puhelimitse 010 4192000. 

Hinnasto

Hoidettava alue Kertamaksu 5 kerran sarjahoito
Ylähuuli tai leuka 149 € 699 €
Kasvot 199 € 899 €
Niska tai kaula 199 € 899 €
Kainalot 199 € 899 €
Kyynärvarret 299 € 1349 €
Käsivarret 399 € 1799 €
Yläselkä tai rinta tai vatsa 399 € 1799 €
Koko selkä tai rinta ja vatsa 599 € 2699 €
Bikiniraja 299 € 1349 €
Brasilialainen 399 € 1799 €
Reidet 599 € 2699 €
Sääret 399 € 1799 €
Muu lisäalue (pieni) 149 € 699 €

Teitä palvelee

Sairaanhoitaja, Haavahoitaja
Sairaanhoitaja
Sairaanhoitaja

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen palvelu.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}