Norieh Sofizade, sairaanhoitaja

Norieh Sofizade

Sairaanhoitaja
Teen tätä työtä koko sydämelläni, jotta potilas voi kokonaisvaltaisesti hyvin.

Ihmisen ihon kanssa työskennellessä täytyy huomioon ottaa muutakin kuin sairaudet, lääkitykset ja hoidot. Siksi sairaanhoitaja Norieh Sofizade kuuntelee asiakkaan tarpeita huolellisesti – ja ihoa hoidettaessa toive esteettisestä lopputuloksesta painaa usein päällimmäisenä mielessä.   

Noriehilla on viiden vuoden kokemus sairaanhoitajan työstä. Hän avustaa lääkäreitä leikkauksissa ja laitehoidoissa. Lisäksi Noriehilla on työkokemusta lääketeknikkona apteekissa ja kosmetiikkaneuvojana.  

Työn merkityksellisyys korostuu erityisesti hoidon jälkeisinä hetkinä. 

”Tyytyväisen asiakkaan kohtaamisesta saan iloa ja energiaa, joka kannustaa panostamaan tähän työhön. Työtehtäviini kuuluvat ihotautilääkäreiden avustaminen erilaisissa toimenpiteissä sekä plastiikkakirurgisissa leikkauksissa. Haavahoidot, ompeleiden poistot ja laitehoidot kuten karvanpoistolaser, mikroneulaus ja iontoforeesihoito liikahikoiluun ovat minulle kaikki tuttuja ja niistä minulla on pitkä kokemus.”  

Avoimuus ja vaikeidenkin asioiden käsittely kuuluu osaksi sairaanhoitajan työtä. 

“Kun työskentelee ihon ja esteettisten hoitojen parissa, on aidosti ymmärrettävä asiakkaan toiveita, ja sen jälkeen yhdessä löydettävä sopivat keinot, jolla haluttu tulos saavutetaan.”  

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Esteettiset hoidot
  • Laitehoidot

Kielet

Persianfa
Persianfa
Finnishfi

Hinnat

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 15,78€ sekä Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Sairaanhoitaja
Ihosairaala