Norieh Sofizade

Norieh Sofizade

Sjukskötare

När man jobbar med mänsklig hud måste man ta hänsyn till annat än bara sjukdomar, medicinering och behandlingar. Därför lyssnar sjukskötare Norieh Sofizade noga på klientens behov och är mån om ett estetiskt slutresultat i fråga om huden.   

Norieh har fem års erfarenhet som sjukskötare. Hon assisterar läkare vid operationer och maskinella behandlingar. Dessutom har Norieh arbetserfarenhet som läkemedelstekniker på apotek och som kosmetikakonsult.  

Arbetets betydelse betonas särskilt genast efter behandlingen. 

”Att träffa en nöjd kund gör mig glad och energisk, vilket uppmuntrar mig att engagera mig i mitt arbete. I mina arbetsuppgifter ingår att assistera hudläkare vid olika ingrepp och plastikoperationer. Jag har lång erfarenhet av sårvård, borttagning av stygn och maskinella behandlingar såsom hårborttagningslaser, mikronålning och jontoforesbehandling för överdriven svettning, som alla är bekanta för mig.”  

Öppenhet och förmåga att hantera även svåra frågor hör till en sjuksköterskas jobb. 

”När man arbetar med hud- och estetiska behandlingar måste man verkligen förstå kundens önskemål och sedan tillsammans hitta lämpliga medel för att uppnå det önskade resultatet.”  

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Estetiska behandlingar
  • Enhetsbehandlingar

Språk

Persianfa
Persianfa
Finnishfi

Priser

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 15,78 € och Kanta-avgiften på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Sjukskötare
Ihosairaala