Anne Karisto, Sairaanhoitaja, Haavahoitaja, Palvelupäällikkö

Anne Karisto

Esteettinen sairaanhoitaja
“Kaikkein palkitsevinta on, kun hoidon jälkeen kohtaat tyytyväisen, hyvinvoivan asiakkaan.“

Anne Karistolla on takanaan kolmenkymmenen vuoden työura sairaanhoitajana, josta plastiikkakirurgian parissa on kulunut yli puolet.

Ihosairaalassa esteettisenä sairaanhoitaja ja palvelupäällikkönä työskentelevän Annen erityisosaamiseen kuuluvat plastiikkakirurgiset toimenpiteet ja erilaiset laitehoidot sekä konsultaatiot.

“Toimenpiteitä on nykyään niin laaja valikoima, että moni ei edes tiedä kaikesta mitä on tarjolla. Tähän tarvitaan meitä hoitajia.”

Anne on myös tottunut siihen, että usein asiakkaalla on jo valmiiksi ajatus siitä, mitä hoitoja haluaisi tehtävän. Arviota tehdessään Anne etenee aina asiakas edellä, huomioi hänen toiveensa, kuuntelee herkällä korvalla. Näin potilaalle löydetään sopivin hoitovaihtoehto.

“Olen kulkenut pitkän tien ja ehtinyt nähdä monta erikoisalaa, kouluttautunut tasaisin väliajoin ja menettänyt sydämeni hoitotyölle. Mielestäni koulutus ja kokemus kulkevat alalla käsi kädessä, asiakkaan pysyessä kaiken keskipisteenä.”

Vaikka hoitotyö muuttuu, yksi asia pysyy: Annen mielestä kaikkein palkitsevinta sairaanhoitajan ammatissa on tyytyväiseltä asiakkaalta hoidon jälkeen saatu palaute.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Plastiikkakirurgisten toimenpiteiden konsultaatio
  • Esteettiset hoidot
  • Syylien jäädytys
  • Haavanhoito / Haavakonsultaatio

Kielet

Englishen
Finnishfi
Swedishsv

Hinnat

  • Maksuton konsultaatio 20min 0€
  • toimenpiteet kts. hinnasto*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 15,78€ sekä Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Sairaanhoitaja
  • Haavahoidon erikoistumisopinnot
Ihosairaala