Esteettinen sairaanhoitaja Niina Jokinen

Niina Jokinen

Esteettinen sairaanhoitaja

Niina Jokinen on plastiikkakirurgiaan erikoistunut sairaanhoitaja. Hänellä on vuosikymmenten kokemus leikkaussalisairaanhoitajana ja instrumenttihoitajana, ja tältä pohjalta erittäin kattava tietotaito siitä, mitä leikkauksissa todella tapahtuu ja millaisia lopputuloksia leikkauksilla on mahdollista saavuttaa. Ihosairaalan vastaanotoillaan Niina tarjoaakin maksutonta plastiikkakirurgisten hoitojen konsultaatiota.

Niinan asiantuntemus kattaa laajasti niin kasvojen kuin vartalon plastiikkakirurgiset toimenpiteet sekä mm. hiustensiirrot. Mikä tahansa esteettinen tai toiminnallinen seikka asiakasta häiritseekin, Niina pystyy varmasti ehdottamaan siihen sopivaa ratkaisua. Useimmissa tapauksissa Niina voi kartoittaa erilaisia vaihtoehtoja, joista asiakkaan kanssa yhdessä tutkimalla ja keskustelemalla löydetään tilanteeseen parhaiten sopiva.

Niina on työskennellyt lähestulkoon koko pitkän työuransa plastiikkakirurgisessa sairaalassa, joten hän on nähnyt konkreettisesti ja läheltä, kuinka monenlaisia ongelmia plastiikkakirurgian avulla pystytään korjaamaan. Hän on myös nähnyt, kuinka suuri vaikutus näillä korjaavilla toimenpiteillä on ollut potilaiden elämänlaatuun, ja juuri tämän Niina kokeekin parhaana ja palkitsevimpana osana työtään.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Plastiikkakirurgisten toimenpiteiden konsultaatio
  • Instrumentoiva sairaanhoitaja

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • Plastiikkakirurgisten hoitojen konsultaatio 0€

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 15,78€ sekä Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Sairaanhoitaja
Ihosairaala