Pia Heino, plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Pia Heino

LL, Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
”On tärkeää, että yhteinen sävel löytyy asiakkaan kanssa”

”Työni on monipuolista. Saan hoitaa kaiken ikäisiä potilaita lapsista vanhuksiin, ja työssäni on hallittava kattavasti plastiikkakirurgian eri osa-alueita. Minusta on mukavaa, kun pääsen omin käsin tekemään pikkutarkkoja tehtäviä. Pientoimenpiteet ovat minulle mieluisia, koska niissä saan tehdä erityistä huolellisuutta vaativaa työtä, ja oman kädenjäljen näkee heti.”

Pia Heinon työnkuvaan Ihosairaalassa kuuluu luomien, kasvaimien ja ihomuutosten sekä ihosyöpien poistot, kasvojen esteettiset pistoshoidot.

”Olen saanut palautetta, että olen tunnollinen ja tarkka työssäni. Olen myös lääkärinä helposti lähestyttävä ja minusta on mukava tehdä potilastyötä. Minulle on tärkeää, että pystyn perustelemaan asiakkaille hoitopäätösten syyt ja hoidon perusteet – kun yhteinen sävel löytyy asiakkaan kanssa, on hoidon lopputuloskin poikkeuksetta erinomainen.”

Pistoshoidoissa Pian tavoitteena on huomaamaton lopputulos. ”Omaa esteettistä silmääni miellyttää luonnollisuus, ja vastaanotolleni hakeutuukin asiakkaita asiakkaita, joiden tavoitteena on pienten ikääntymismuutosten tai kauneusvirheiden korjaaminen.”

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Pia Heino kokee olevansa ennen kaikkea asiakkaittensa auttaja.

”Minulle tuottaa aidosti iloa, kun olen saanut tehtyä esimerkiksi haastavan leikkauksen, jonka lopputulokseen potilas ollut tyytyväinen ja saanut tarvitsemansa avun.”

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Pistoshoidot
  • Arpikorjaukset
  • Vaativat luomien ja ihomuutosten poistot

Kielet

Englishen
Finnishfi
Italianit
Swedishsv

Hinnat

  • 30 min 125€*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 31,82€, johon sisältyy Kanta-maksu ja e-reseptit. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lääketieteen lisensiaatti
  • Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
  • Mikäli toivot koko ihon luomitarkastusta varaathan ajan ensisijaisesti ihotautilääkärille.
Ihosairaala