Pia Heino,

Pia Heino

ML, specialist i plastikkirurgi
"För mig är det viktigt att kunna motivera orsakerna till behandlingsbesluten och behandlingsgrunderna."

”Mitt arbete är mångsidigt. Jag får behandla patienter i alla åldrar från barn till seniorer och jobbet kräver omfattande kännedom av plastikkirurgins olika aspekter. Jag tycker att det är trevligt att få göra petnoga arbeten på egen hand. Jag gillar mindre ingrepp, då jag får göra saker som kräver speciell noggrannhet och genast kan se vad jag åstadkommit.

Till Pia Heinos arbetsbild på Ihosairaala hör att ta bort födelsemärken, tumörer, lipom, hudförändringar och hudcancertyper. Operationer och injektionsbehandlingar kräver noggrannhet, vilket faller sig mycket naturligt för Pia. Obs. Pia utför injektionsbehandlingar endast med botulinum (botox), det vill säga hon erbjuder inga fillerbehandlingar.

”Jag har fått respons om att jag är omsorgsfull och noggrann i mitt arbete. Det är också lätt att närma sig mig som doktor och jag tycker att det är trevligt att jobba med patienter. För mig är det viktigt att kunna motivera orsakerna till behandlingsbesluten och behandlingsgrunderna. När jag hittar en gemensam melodi med kunderna är behandlingens slutresultat också alltid utmärkt.”

Pia Heino specialiserar sig på plastikkirurgi och tycker att hon framför allt hjälper patienterna.

”Jag glädjer mig genuint on jag exempelvis gjort en lyckad operation som patienten är nöjd med och upplever att hen fått den hjälp hen behövde.”

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Injektionsbehandlingar (Botox - inga fyllmedel)
  • Reparationer av ärr
  • Krävande borttagning av födelsemarken och hudförändringar

Språk

Englishen
Finnishfi
Italianit
Swedishsv

Priser

  • 30 min 125 €*
  • 30 min, lördag 162.50 €*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Medicine licentiat
  • Specialist i plastikkirurgi
Ihosairaala