Kai-Lassila-web

Kai Lassila

LL, plastiikkakirurgian erikoislääkäri
“Plastiikkakirurgi toimii sairaudenhoidon ja esteettisen hoidon risteyksessä”

Kai Lassila on kokenut plastiikkakirurgi, jonka erityisosaamista ovat kaikenlaiset esteettiset toimenpiteet. Erityisesti kasvojen alueen leikkaukset ovat haastavuutensa vuoksi sydäntä lähellä. Kai erikoistui opiskeluaikanaan yleiskirurgiaan, minkä jälkeen plastiikkakirurgia vei mukanaan.

“Plastiikkakirurgiassa parasta on monipuolisuus. Pääsen hoitamaan potilaitani kirjaimellisesti päästä varpaisiin. Kasvojen alueen toimenpiteet ovat erityisen kiinnostavia. Koska hoitomuodot kehittyvät koko ajan, on jatkuva kouluttautuminen tärkeää. Sairaudenhoito ja puhtaasti esteettiset toimenpiteet kulkevat käsi kädessä ja molempien osaamista tarvitaan. Kummallakin on potilaalle suuri merkitys.”

Kai on rauhallinen ja pidetty lääkäri, jonka vastaanotolle on helppo tulla. Hän perehtyy potilaan vaivaan perusteellisesti ja usein hoito löytyy yhdessä keskustellen. Korjausleikkauksia tehdessä arvioidaan esteettiset tavoitteet ja mahdolliset riskit, minkä jälkeen päätetään yhteisesti kannattaako toimenpidettä lähteä tekemään. Tarjolla on yleensä useita vaihtoehtoja, joista Kain ammattitaidolla löytyy jokaiselle sopiva.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Esteettiset toimenpiteet
  • Silmäluomileikkaukset (blepharoplastiat)
  • Kasvojen alueen toimenpiteet ja pistoshoidot
  • Arvenkorjaukset
  • Luomenpoistot leikkaamalla ja laseroimalla

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • 30 min 135,45€*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lääketieteen lisensiaatti
  • Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Ihosairaala