Kai-Lassila-web

Kai Lassila

ML, specialistläkare i plastikkirurgi
”Plastikkirurgin arbetar i en korsning mellan sjukvård och estetisk vård”

Kai Lassila är en erfaren plastikkirurg som har specialkompetens i alla slags estetiska åtgärder. Särskilt operationer i området av ansiktet ligger på grund av sina utmaningar nära hjärtat. Under studietiden specialiserade sig Kai på allmänkirurgi, varefter plastikkirurgin var det som han stannade för.

“Mångsidigheten är det bästa inom plastikkirurgin. Jag kan behandla mina patienter bokstavligen från topp till tå. Åtgärder iansiktet ärsärskilt intressanta. Eftersom behandlingsmetoderna utvecklas hela tiden är det viktigt att utbilda sig hela tiden. Sjukvården och rent estetiska åtgärder går hand i hand och det behövs kompetens i båda. Båda har en stor betydelse för patienten.”

Kai är en lugn och omtyckt läkare och det är lätt att komma till hans mottagning. Han sätter sig grundligt in i patientens besvär och ofta hittas den lämpliga behandlingen genom gemensammma diskussioner. När man gör korrigeringsoperationer bedöms de estetiska målen och eventuella risker, varefter man bestämmer tillsammans om det lönar sig att utföra åtgärden. Det finns vanligtvis flera alternativ tillgängliga, av vilka var och en hittar en lämplig med hjälp av Kais yrkeskunskap.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Estetiska åtgärder
  • Ögonlocksoperationer (blepharoplaster)
  • Åtgärder och injektionsbehandling i ansiktsområdet
  • Korrigeringar av ärr
  • Borttagning av födelsemärken genom operation och laserbehandling

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • 30 min 135,45€*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Medicine licentiat
  • Specialistläkare i plastikkirurgi
Ihosairaala