Kaisu Ojala, plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Kaisu Ojala

LT, plastiikkakirurgian erikoislääkäri
"Hoidon suunnittelu lähtee potilaan kuuntelemisesta"

Kaisu Ojala on plastiikkakirurgian erikoislääkäri, jonka vastaanotolta löytyy apu monenlaisiin esteettisiin ongelmiin arpikorjauksista ihomuutosten poistoihin ja genitaalialueen toimenpiteisiin. Repertuaariin kuuluvat myös yläluomileikkaukset sekä kasvojen esteettiset pistoshoidot. Lääkäriksi Kaisu päätyi alan monipuolisuuden vuoksi ja opintojen aikana plastiikkakirurgian mahdollisuudet veivät mennessään. 

“On kiehtovaa, mitä kaikkea plastiikkakirurgian avulla pystytään korjaamaan niin esteettisesti kuin toiminnallisesti. Hienointa on, kun potilaan huolenaiheeseen löytyy ratkaisu ja mahdollisesti pitkäänkin vaivannut asia saadaan hoidettua. Minulle on tärkeää saada yhteys potilaaseen ennen hoidon aloittamista ja todella selvittää lähtökohdat, joista hoitoa lähdetään suunnittelemaan.”

Kaisu tunnetaan pidettynä ja helposti lähestyttävänä kirurgina, jonka vastaanotolle on helppo tulla. Luottamus rakentuu keskustellen ja ennen hoitojen aloittamista onkin tärkeää olla potilaan kanssa samalla sivulla hoidon tavoitteiden suhteen. Kaisun erityisosaamista ovat genitaalialueen toimenpiteet, kuten labiaplastiat, ja päivätyössään HUS:ssa hän työskenteleekin tiiviisti mm. genitaalialueen kirurgian ja transpotilaiden parissa.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Arpikorjaukset
  • Rasvansiirrot
  • Luomien ja ihomuutosten poistot
  • Pistoshoidot
  • Yläluomileikkaukset
  • Genitaalialueen paikallispuudutuksessa tehtävät toimenpiteet (esim. labiaplastiat)

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • 30 min 131,25€*
  • 60min 210,00€*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 31,82€, johon sisältyy Kanta-maksu ja e-reseptit. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lääketieteen tohtori
  • Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Ihosairaala