Kaisu Ojala, plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Kaisu Ojala

MD, specialist i plastikkirurgi
"För mig är det viktigt att komma i kontakt med patienten innan behandlingen påbörjas"

Kaisu Ojala är specialist i plastikkirurgi, och på hennes mottagning får patienterna hjälp mot många slags estetiska problem från ärrkorrigering till borttagning av hudförändringar och ingrepp i genitalområdet. I hennes repertoar ingår också övre ögonlocksplastik samt estetiska inkjektionsbehandligar i ansiktet. Kaisu blev läkare på grund av branschens mångsidighet och under studietiden sveptes hon med av plastikkirurgins möjligheter.  

”Det är fascinerande hur mycket man kan fixa med plastikkirurgi, både estetiskt och funktionellt. Det bästa är när man hittat en lösning på patientens orosmoment och kan sköta något som kan ha besvärat patienten redan länge. För mig är det viktigt att komma i kontakt med patienten innan behandlingen påbörjas och att verkligen ta reda på utgångspunkterna för att börja planera behandlingen.” 

Kaisu är känd som en omtyckt och öppen kirurg, vars mottagning är lättillgänglig. Förtroendet byggs upp genom diskussion och det är viktigt att vara på samma sida med patienten i fråga om behandlingsmålen innan behandlingen påbörjas. Kaisus specialkompetenser finns inom genitalområdets ingrepp, såsom blygdläppsplastik, och i vardagen vid HUS jobbar hon i nära samarbete med bland annat transpatienter. 

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

 • Korrigeringar av ärr
 • Fettransplantationer
 • Borttagande av födelsemärken och hudförändringar
 • Injektionsbehandlingar
 • Operation av övre ögonblock
 • Procedurer i underlivet (såsom blygdläppsplastik)

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

 • 30 min 131,25 €*
 • 60 min 324,00 €*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

 • Medicine doktor
 • Specialist i plastikkirurgi
 • För maskuliniserings konsultationer, var god och boka 60 min tid
Ihosairaala